Δαχτυλίδια στρες ή δαχτυλίδια με χάντρες για μείωση του στρες

Δαχτυλίδια στρες ή δαχτυλίδια με χάντρες για μείωση του στρες

Oktober 9, 2021 0 Von admin

Έρχονται με πολλά ονόματα. Τα βρίσκετε ως κρίκους άγχους, δαχτυλίδια fidget ή spinner rings, anti-stress rings, bead stacking rings, bead rings και μερικά ακόμη. Ανεξάρτητα από το όνομα, όλα στοχεύουν στον ίδιο σκοπό. Για να μειώσετε το άγχος, το στρες και να είστε πιο ήρεμοι.

Διατηρούν τα δάχτυλά σας απασχολημένα και αυτό μπορεί να έχει κάποιο ηρεμιστικό αποτέλεσμα, ακόμη και να καλωσορίζει την επίγνωση.

Πώς λειτουργούν τα δαχτυλίδια άγχους και τα δαχτυλίδια με χάντρες κατά του στρες;

Αυτά τα φορητά δαχτυλίδια έχουν κινητά μέρη που τα μετακινείτε, συνήθως χρησιμοποιώντας ένα άλλο δάχτυλο ή το άλλο σας χέρι.

Όταν βρίσκονται υπό πίεση, οι άνθρωποι τείνουν να κάνουν επαναλαμβανόμενες κινήσεις. Μερικοί χτυπούν το πάτωμα με τα πόδια τους. άλλοι κάνουν πράγματα με τα δάχτυλά τους. μερικοί γυρίζουν γρήγορα ένα στυλό ή ένα μολύβι με τα δάχτυλά τους.

Το άγχος εκφράζεται σωματικά με πολλούς τρόπους.

Ένα δαχτυλίδι που λειτουργεί ως αντικείμενο εστίασης. Έχετε κάτι να γυρίσετε. Πολλές φορές μια τέτοια ενέργεια εστίασης της προσοχής σας σε βοηθά να χαλαρώσετε.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, αν -για παράδειγμα- φοβάστε να πετάξετε με αεροπλάνο όταν ταξιδεύετε, αυτό μπορεί να είναι συναισθηματική υποστήριξη κατά τη διάρκεια της πτήσης σας.

Έχετε παρατηρήσει ποτέ ότι όταν κάνετε πολλές σκέψεις, μπορείτε να ηρεμήσετε το μυαλό σας εστιάζοντας την προσοχή σας σε κάτι άλλο; Κάποιοι διαλογίζονται (ακόμη και ξαπλωμένοι), άλλοι εστιάζουν στην αναπνοή τους, άλλοι σε κάτι μακριά στον ορίζοντα ή ακόμα και στα δάχτυλα των ποδιών τους.

Διαβάστε επίσης: Τα 8 κορυφαία οφέλη του 10λεπτου διαλογισμού κάθε μέρα

Το να πάρεις την προσοχή σου από το «μυαλό μαϊμού» των χιλιάδων ανησυχητικών σκέψεων σου προσφέρει ένα «διάλειμμα» από αυτόν τον βομβαρδισμό διαφορετικών πραγμάτων που υπάρχουν στο μυαλό σου εκείνη τη στιγμή. Αυτό μπορεί να σας δώσει δευτερόλεπτα γαλήνης. Μερικές φορές, δευτερόλεπτα χαλάρωσης είναι αυτά που χρειάζεστε για να αντιληφθείτε τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή.

Φυσικά, τα δαχτυλίδια fidget ή τα δαχτυλίδια στρες δεν είναι θεραπεία για κάτι. Μπορούν να γίνουν ένα άλλο πράγμα για να προσκολληθείς. Επομένως, είναι πάντα καλύτερο να αναζητάτε τα αίτια της ανησυχίας.

Βοηθούν στο «διάλειμμα» από την αναταραχή των σκέψεων. Ίσως κάνουν ένα μικρό «άνοιγμα στον συννεφιασμένο ουρανό» ή χρησιμεύουν ως 3η εξωτερική τοποθεσία για να μεταφέρουν την έκφραση των ανησυχιών σας.

Για κάποιους, αυτό συμβαίνει με ένα δαχτυλίδι άγχους τύπου fidget, ενώ άλλοι βρίσκουν μια χαλαρωτική εμπειρία με ένα δαχτυλίδι στοίβαξης σφαιριδίων κατά του στρες.

Δαχτυλίδια Fidget Anti-Stress

Ο τύπος δαχτυλιδιών fidget αποτελείται συνήθως από 2 κρίκους, ο ένας φωλιασμένος μέσα στον άλλο, σε διαφορετικά σχέδια. Έτσι, αγγίζετε το κινητό και το μετακινείτε γύρω από το μη κινητό.

Αυτή η κυκλική κίνηση, που γίνεται με τα δάχτυλά σου, στρέφει την προσοχή σου σε αυτό, όπου -δήθεν- το μυαλό σου αποσπάται από τις ανησυχητικές σκέψεις, με ηρεμιστικά αποτελέσματα.

Εδώ είναι μερικά αγαπημένα δαχτυλίδια fidget που βρήκαμε στην αγορά.

Δαχτυλίδι άγχους

Αυτοί οι δακτύλιοι fidget είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο χάλυβα τιτανίου. Το εξωτερικό μέρος περιστρέφεται ομαλά με το δάχτυλό σας.

Υλικό: Τιτάνιο και ανοξείδωτο ατσάλι

Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Δαχτυλίδια στοίβαξης χαντρών για μείωση του στρες

Έχετε δει Βουδιστές να χρησιμοποιούν τα βραχιόλια τους με χάντρες, όπου μετακινούν μια χάντρα, μετά μια άλλη, κ.λπ.; Οτι Βουδιστικό βραχιόλι ονομάζεται «μαλά». Χρησιμοποιείται στον διαλογισμό και κάθε χάντρα μετακινείται αφού πάρει μια πλήρη αναπνοή (εισπνοή και εκπνοή). Η αναπνοή είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα, όπως όλοι γνωρίζουμε, και η εστίαση στην αναπνοή μας, η πλήρης αναγνώριση και αντίληψη του αέρα που μπαίνει και βγαίνει, έχει χαλαρωτική επίδραση πάνω μας.

Τα δαχτυλίδια στοίβαξης με χάντρες έρχονται συνήθως με ένα δαχτυλίδι και μικρές κινητές μπάλες πάνω τους που μπορείτε να μετακινήσετε.

Εδώ είναι μια επιλογή για ένα δαχτυλίδι στοίβαξης με χάντρες.

Δαχτυλίδι ανακούφισης από το άγχος με χάντρες

Οι χάντρες κινούνται ελεύθερα γύρω από την ταινία. Μπορείτε να τα μετακινήσετε για να σας βοηθήσουν να παραμείνετε συγκεντρωμένοι ή χαλαροί.

Υλικό: Ασήμι 925

Βρείτε το εδώ.

δαχτυλίδια fidget

Τα επίπεδα στρες των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο αυξάνονται. Ειδικά κατά τη διάρκεια της επιδημίας του covid-19 (που είναι ακόμα σε εξέλιξη όσο γράφεται αυτή η ανάρτηση), δισεκατομμύρια αντιμετώπισαν καταστάσεις που εμφανίζονται κυρίως σε ταινίες του Χόλιγουντ.

Πριν από αυτό, η παγκόσμια οικονομική κρίση και η συνεχώς αυξανόμενη ανησυχία για την επιβίωση, τη ρύπανση της γης και τους φυσικούς πόρους, μαζί με τον ξέφρενο τρόπο ζωής, έκαναν τα πράγματα πιο αγχωτικά από ποτέ.

Όλο αυτό το άγχος συσσωρεύεται και εκφράζεται με πολλούς τρόπους. Οι άνθρωποι υφίστανται πλύση εγκεφάλου ή ωθούνται στο να αισθάνονται ενοχές, ανασφάλεια, ανησυχία και φόβο.

Ο υποσιτισμός και τα θέματα που σχετίζονται με το άγχος αυξάνονται συνεχώς.

Οι άνθρωποι χρειάζονται ένα «διάλειμμα» από όλο αυτό το συνεχές άγχος και «εργαλεία» για να τους κάνουν να δουν τα πράγματα με πιο ακριβή τρόπο. Τέτοια μικρά εργαλεία μπορούν να βοηθήσουν να σπάσει η σειρά των σκέψεων „railgun“.

Για παράδειγμα, παρατηρήστε μια πλήρη αναπνοή και τη ροή του αέρα και μετά μετακινήστε μια χάντρα. Μετά από μερικές αναπνοές, αυτό κάνει πράγματι «χώρο» στο μυαλό σας.

Συμπέρασμα σχετικά με τη στοίβαξη με χάντρες και τα δαχτυλίδια άγχους

Δεν είναι τυχαίο ότι η αρχαία σοφία απαντά στην αρχική μας ερώτηση. Οι Βουδιστές και οι μοναχοί του Ζεν χρησιμοποιούν πολλές μεθόδους για να σπάσουν τη δυαδικότητα των σκέψεων ή το συρμό της σκέψης ή -όπως λέγεται- το μυαλό των πιθήκων.

Αυτά τα εργαλεία και οι μέθοδοι σας βοηθούν να ξεφύγετε από τις αγχωτικές σκέψεις, αλλά πρέπει να ασχοληθείτε με την προέλευσή τους και αυτό είναι το φυσικό «επόμενο βήμα», όποιο εργαλείο κι αν χρησιμοποιείτε.

Οι άνθρωποι είναι δυστυχισμένοι όταν βρίσκονται κάτω από τα βάρη του φόβου, του άγχους, της ανησυχίας, της ενοχής. Αυτά έχουν ένα συντριπτικό αποτέλεσμα και πρέπει να καταλάβουμε τι συμβαίνει με το μυαλό μας για να απαλλαγούμε από όλα αυτά τα βάρη.

Καθένας από εμάς αναζητά την ειρήνη και την ευτυχία, χρησιμοποιώντας ό,τι εργαλεία μπορεί να βάλει στα χέρια του.

Σχετική ανάρτηση: