Είναι οι υπηρεσίες περιποίησης γκαζόν Spring-Green ασφαλείς για κατοικίδια;

0
Είναι οι υπηρεσίες περιποίησης γκαζόν Spring-Green ασφαλείς για κατοικίδια;

ασφάλεια φροντίδας γκαζόν για κατοικίδια

Μια γενική ανησυχία που εμφανίζεται κάθε χρόνο είναι εάν τα φυτοφάρμακα που χρησιμοποιούμε είναι ασφαλή για κατοικίδια και παιδιά. Η πλειοψηφία των φυτοφαρμάκων που χρησιμοποιεί το Spring-Green εξετάζεται „Γενικής χρήσης“ και μπορεί να αγοραστεί και να χρησιμοποιηθεί από τους ιδιοκτήτες σπιτιού.

Η Spring-Green θα δημοσιεύσει κάθε επεξεργασμένο γκαζόν και θα αφήσει οδηγίες για να μείνετε μακριά από το γκαζόν μέχρι να στεγνώσει η εφαρμογή. Ενώ ο χρόνος στεγνώματος επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες, στις περισσότερες περιπτώσεις, η απομάκρυνση των κατοικίδιων και των παιδιών από την περιοχή που έχει υποβληθεί σε θεραπεία για 2 ώρες μετά την εφαρμογή είναι καλή πρακτική και συνιστάται. Μετά το στέγνωμα, τα κατοικίδια και τα παιδιά σας μπορούν να απολαύσουν την αυλή!

Ελέγχετε πάντα το τιμολόγιο που έμεινε κατά τη στιγμή της αίτησης για οποιαδήποτε άλλη συγκεκριμένη πληροφορία.

Προστασία επικονιαστών

Εκτιμούμε την ανησυχία σας για τις μέλισσες και ότι οι πικραλίδες είναι πηγή τροφής για τις μέλισσες. Για την πλειονότητα των χλοοτάπητων που εξυπηρετούμε, πικραλίδες ή άλλα ανθισμένα ζιζάνια που μπορεί να είναι τροφή για τις μέλισσες, συνήθως δεν βρίσκονται σε μεγάλους αριθμούς. Για όσους είναι παρόντες, θα εφαρμόσουμε εφαρμογή καταπολέμησης ζιζανίων επί τόπου θεραπείας.

Ένας πολύ καλός τρόπος για να υποστηρίξετε τους επικονιαστές είναι να προσθέσετε διάφορα ανθοφόρα φυτά στην αυλή σας που ανθίζουν από τις αρχές της άνοιξης έως τα τέλη του φθινοπώρου. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε το δικό σας νέκταρ κολιμπρί ανακατεύοντας 1 μέρος ζάχαρης με 4 μέρη νερό και αφήστε το να πάρει βράση για να σκοτώσετε τυχόν βακτήρια ή μούχλα.

Υπάρχει ένας ορισμένος αριθμός χλοοτάπητων που αντιμετωπίζουν εκτεταμένο πρόβλημα με τα ζιζάνια όταν ξεκινούν την υπηρεσία μας και αυτή η κατάσταση απαιτεί την επεξεργασία ολόκληρου του χλοοτάπητα. Υπάρχει αφθονία ανθοφόρων ζιζανίων σε πάρκα, κενά, εμπορικές τοποθεσίες και οικιστικούς χλοοτάπητες που παρέχουν τροφή για τις μέλισσες και άλλους επικονιαστές.

Τα προϊόντα ελέγχου ζιζανίων που χρησιμοποιούμε φέρουν ετικέτα για οικιακή χρήση από την EPA των ΗΠΑ και τηρούμε αυτές τις οδηγίες της ετικέτας. Όταν εφαρμόζονται σωστά από αδειοδοτημένους και εκπαιδευμένους εφαρμοστές, δεν ενέχουν αδικαιολόγητο κίνδυνο για το περιβάλλον.

Η Spring-Green Lawn Care έχει πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας

Η Spring-Green έχει πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στην εφαρμογή φυτοφαρμάκων. Απαιτούμε κατάλληλο προστατευτικό εξοπλισμό όταν κάνουμε εφαρμογές σε χλοοτάπητες και/ή τοπία και όλοι οι επαγγελματίες μας Field Service είναι εκπαιδευμένοι και κατάλληλα εξουσιοδοτημένοι για την εφαρμογή αυτών των φυτοφαρμάκων.

Κάθε φυτοφάρμακο που χρησιμοποιούμε είναι εγγεγραμμένο για χρήση σε οικιστικά ακίνητα από την Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος. Η διαδικασία εγγραφής μπορεί να διαρκέσει έως και 10 χρόνια για να ολοκληρωθεί και μπορεί να κοστίσει 100 εκατομμύρια $ ή περισσότερο προτού διατεθεί για οικιακή χρήση. Επιπλέον, κάθε φυτοφάρμακο πρέπει να επανεξετάζεται μία φορά κάθε 15 χρόνια. Η EPA εξετάζει τις επιπτώσεις που έχουν αυτά τα προϊόντα στα κατοικίδια ζώα, τον άνθρωπο και το περιβάλλον κατά την αρχική διαδικασία εγγραφής και κατά τη διάρκεια κάθε διαδικασίας αναθεώρησης.

Συνοπτικά, τα προϊόντα που χρησιμοποιεί η Spring-Green έχουν εγγραφεί για χρήση σε κατοικίες όπως καθορίζεται από την EPA των ΗΠΑ και όταν εφαρμόζονται βάσει των απαιτήσεων ετικέτας από αδειοδοτημένο και εκπαιδευμένο εφαρμοστή, δεν ενέχουν αδικαιολόγητο κίνδυνο για τον άνθρωπο, τα κατοικίδια ή το περιβάλλον. Η Spring-Green προσφέρει την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών με περιβαλλοντικά υπεύθυνο τρόπο. Η Spring-Green προσφέρει επίσης ένα πρόγραμμα οργανικών λιπασμάτων που εισάγει οργανικά υλικά στο χώμα σας.

Εάν έχετε επιπλέον ερωτήσεις, επικοινωνήστε με τον τοπικό επαγγελματία περιποίησης γκαζόν της γειτονιάς σας στο Spring-Green ή υποβάλετε την ερώτησή σας στον ειδικό μας στη φροντίδα του γκαζόν στην αριστερή πλαϊνή μπάρα.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar