Καταμέτρηση λουλουδιών την ημέρα των Χριστουγέννων – Carol J. Michel

11
Καταμέτρηση λουλουδιών την ημέρα των Χριστουγέννων – Carol J. Michel

Χαιρετισμούς της σεζόν!

Επειδή ήταν στα ανώτερα 50s, χαμηλότερα 60s την ημέρα των Χριστουγέννων -φτάσαμε σε απόσταση ενός βαθμού από το ρεκόρ υψηλής θερμοκρασίας των 64 βαθμών Φαρενάιτ που είχε οριστεί το 1893- αποφάσισα να βγω έξω μεταξύ ντους βροχής και εορτασμών για να μετρήσω πόσα είδη λουλουδιών άνθιζαν.

Υπήρχαν σταγόνες χιονιού!

Αυτές οι δύο σταγόνες χιονιού άνθιζαν στον πίσω κήπο. Υπήρχε επίσης μια σταγόνα χιονιού στον μπροστινό κήπο, την οποία πιστεύω ότι έδειξα για την ημέρα άνθισης στις 15 Δεκεμβρίου. Ακόμα ανθίζει. Οι σταγόνες χιονιού στην άνθιση θα διαρκέσουν λίγο!

Υπήρχε επίσης τουλάχιστον ένα χριστουγεννιάτικο τριαντάφυλλο άνθιση, Ελληνικός Νίγηρας.

Υπήρχαν πιθανώς περισσότερες ανθίσεις ή τουλάχιστον μπουμπούκια, αλλά αυτό ήταν το καλύτερο από αυτά.

Σε ένα κουτί λουλουδιών στην μπροστινή βεράντα, άφησα μερικές λευκές πανσέδες όταν έβγαλα άλλα λουλούδια και πρόσθεσα χριστουγεννιάτικο πράσινο.

Χαίρομαι που δεν το έβγαλα εγώ αυτό. Και τώρα αναρωτιέμαι αν μερικές από τις πανσέδες που έβγαλα ανθίζουν πάνω από το σωρό κομποστοποίησης; Θα πρέπει να περπατήσω εκεί πίσω και να ελέγξω γιατί τώρα που αναρωτήθηκα, πρέπει να ξέρω!

Και τέλος, κατά μήκος του διαδρόμου, υπήρχαν ακόμα μερικές λακκούβες βιόλες σε άνθιση.

Το ξέρω, το ξέρω, το ξέρω. Αυτές οι βιόλες δεν είναι τα χρώματα της περιόδου των Χριστουγέννων. Εμένα μου μοιάζουν περισσότερο με τον Μάρντι Γκρα. Θα εξακολουθούν να ανθίζουν από το Mardi Gras, την Τρίτη 1 Μαρτίου 2022; Ποιος ξέρει; Αν έχουμε έναν ήπιο χειμώνα και ένα γρήγορο ξεκίνημα για την άνοιξη, μέχρι την 1η Μαρτίου, πιθανότατα θα έχω διαμερίσματα από νέες πανσιόν και βιόλες από το μικρό θερμοκήπιο γύρω από τη γωνία.

Δεν μπορώ να περιμένω!

Ενημερώνω!

Υπήρχαν πανσέδες που άνθιζαν στο σωρό κομποστοποίησης, κατά κάποιο τρόπο!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar