Μην είσαι ανόητος, επικεντρώσου στο σχολείο — Το Beating Broke

0
Μην είσαι ανόητος, επικεντρώσου στο σχολείο — Το Beating Broke

Η εποχή της επιστροφής στο σχολείο πλησιάζει και πολλοί νέοι μαθητές γυμνασίου που αποφοίτησαν θα πάνε για πρώτη φορά στο κολέγιο. Περισσότερο από ποτέ, οι φοιτητές αισθάνονται οικονομική πίεση. Το κόστος των διδάκτρων στο κολέγιο συνεχίζει να αυξάνεται και ένας φοιτητής συχνά αναγκάζεται να αποφασίσει να χρεώσει φοιτητικό δάνειο για να πληρώσει για την εκπαίδευσή του ή να εργαστεί πολλές ώρες για να προσπαθήσει να πληρώσει τα δίδακτρα χωρίς να χρεωθεί.

Ως πρώην καθηγητής κολεγίου έχω μερικές σκέψεις για το θέμα. Εάν ένας μαθητής πηγαίνει στο κολέγιο με πλήρες ωράριο, δεν μπορώ να τονίσω αρκετά ότι το σχολείο πρέπει να είναι η κύρια εστίαση. Εάν ένας μαθητής χρειάζεται να εργαστεί, θα πρέπει να εργάζεται με μερική απασχόληση, 10 με 20 ώρες την εβδομάδα. Ναι, υπάρχουν πολλοί απόφοιτοι πανεπιστημίου που καυχιούνται ότι δούλευαν με πλήρες ωράριο και πήγαν στο σχολείο με πλήρες ωράριο και τα πήγαν μια χαρά. Ωστόσο, ποιοι ήταν οι βαθμοί τους;

Αποφοίτησε!

Είχα συνήθως μαθητές στην τάξη μου που δούλευαν με πλήρες ωράριο και πήγαιναν στο σχολείο με πλήρες ωράριο. Σε αυτό το σενάριο, η εκπαίδευση σχεδόν πάντα παρουσιάζει ελλείψεις. Ένας φοιτητής δεν μπορεί να παραμελήσει την απασχόλησή του, διαφορετικά θα απολυθεί. Αντίθετα, παραμελούν τη σχολική τους εργασία και παίρνουν χαμηλούς βαθμούς, συχνά ούτε καν επιτυχείς βαθμούς. Ένας καλός εμπειρικός κανόνας είναι ότι για κάθε ώρα σε ένα μάθημα πίστωσης, σχεδιάστε να μελετάτε τρεις ώρες εκτός τάξης για ένα μάθημα φιλελεύθερων τεχνών και τέσσερις ώρες για ένα μάθημα επιστήμης ή μαθηματικών. Αυτό σημαίνει ότι ένας μαθητής που παρακολουθεί ένα μάθημα ρητορικής 3 διδακτικών μονάδων θα πρέπει να προγραμματίσει να αφιερώσει 9 ώρες έξω από την τάξη κάνοντας εργασίες για το σπίτι. Εάν ο μαθητής παρακολουθεί ένα μάθημα ανατομίας διάρκειας 4 ωρών, θα πρέπει να προγραμματίσει να αφιερώσει 16 ώρες έξω από την τάξη για την εργασία του. Ένας πλήρης φόρτος μαθημάτων μπορεί να κυμαίνεται από 12 έως 18 ώρες πίστωσης. Αυτές οι ώρες αντιπροσωπεύουν το χρόνο που δαπανάται στην τάξη. Ακόμα κι αν όλα τα μαθήματα είναι μαθήματα φιλελεύθερων τεχνών, ο μαθητής θα πρέπει να κάνει 36 έως 54 ώρες για το σπίτι την εβδομάδα για να αποκτήσει τους βέλτιστους βαθμούς. Επομένως, φροντίστε να λάβετε υπόψη τις επιλογές πτυχίου σας όταν αποφασίζετε για μια θέση εργασίας. Διότι, εκτός κι αν ο μαθητής δεν σχεδιάζει να κοιμηθεί, η εργασία πλήρους απασχόλησης είναι υπερβολική.

Δεν υπάρχει τίποτα κακό με την αναστροφή της κατάστασης και την εργασία πλήρους απασχόλησης για να αποφευχθεί η ανάληψη χρέους φοιτητικού δανείου. Ωστόσο, ο φοιτητής θα πρέπει να δεσμευτεί να παρακολουθεί το πολύ 2 μαθήματα το εξάμηνο για να αποκτήσει τους βέλτιστους βαθμούς.

Οι φοιτητές πρέπει να αποδεχτούν ότι δεν μπορούν να τα κάνουν όλα. Είτε πηγαίνετε στο σχολείο με πλήρες ωράριο και δουλέψτε με μερική απασχόληση και αποδεχτείτε ότι θα πρέπει εξοφλήσει το χρέος όταν αποφοιτήσετε ή εργάζεστε με πλήρες ωράριο και πηγαίνετε στο σχολείο με μερική απασχόληση και αποδέχεστε ότι θα αποφοιτήσετε χωρίς χρέη, αλλά θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος. Εάν ένας μαθητής αναλαμβάνει πάρα πολλά και κερδίζει χαμηλούς ή αποτυγχάνοντες βαθμούς, τελικά απλώς έχει σπαταλήσει τον χρόνο ΚΑΙ τα χρήματά του.

φωτογραφία πίστωση: ο Ραλφ και η Τζένη

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar