Μια ανασκόπηση του αναθεωρημένου Πανεπιστημίου Οικονομικής Ειρήνης του Dave Ramsey & New Speakers — Beating Broke

0

Ο Dave Ramsey έχει αλλάξει χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια, ζωές με το Financial Peace University. Τώρα, ψάχνει να βελτιώσει αυτή τη φόρμουλα με το πρόσφατα αναθεωρημένο Πανεπιστήμιο Οικονομικής Ειρήνης. Ενώ αυτή η τελευταία έκδοση του Financial Peace University έχει όλα τα πλεονεκτήματα της παλιάς έκδοσης, μέρος του υλικού έχει αλλάξει και υπάρχουν νέα ηχεία που προστέθηκαν στη μίξη.


Το αναθεωρημένο κιτ του Financial Peace University περιλαμβάνει ένα βιβλίο εργασίας. το βιβλίο του Ramsey, Ο πλήρης οδηγός για τα χρήματα; έναν οδηγό καλωσορίσματος που περιλαμβάνει μολύβι, ξύστρα και γόμα. ένα σύστημα φακέλων? ένα πλαστικοποιημένο Διάγραμμα Προόδου του Πανεπιστημίου Financial Peace. έναν φάκελο για τα έντυπα Financial Peace. και το πιο σημαντικό, 10 CD ήχου που περιέχουν τα μαθήματα του Ramsey.

Τα 10 CD ήχου καλύπτουν τα ακόλουθα θέματα:

CD #1: Super Saving: Κοινή λογική για τα δολάρια και τα σεντ σας

CD #2: Σχέση με τα χρήματα: Nerds and Free Spirits Unite!

CD #3: Σχεδιασμός ταμειακών ροών: τα παξιμάδια και τα μπουλόνια του προϋπολογισμού

CD #4: Ντάμπινγκ Χρέος: Σπάζοντας τις αλυσίδες του χρέους

CD #5: Αγοραστής Προσοχή: Η δύναμη του μάρκετινγκ στις αγοραστικές σας αποφάσεις

CD #6: Ο ρόλος της ασφάλισης: Προστασία της υγείας, της οικογένειας και των οικονομικών σας

CD #7: Σχεδιασμός συνταξιοδότησης και κολεγίου: Mastering the Alphabet Soup of Investing

CD #8: Ακίνητα και Υποθήκες: Κρατώντας το αμερικανικό όνειρο από το να γίνει εφιάλτης

CD #9: Η μεγάλη παρεξήγηση: Απελευθερώνοντας τη δύναμη της γενναιόδωρης προσφοράς

CD #10: Dave’s Story: Μάθετε πώς ο Dave βρήκε την ειρήνη που του έλειπε

Υπάρχουν τρεις σημαντικές αλλαγές που παρατήρησα στο πρόσφατα αναθεωρημένο Πανεπιστήμιο Financial Peace.

1. Το μάθημα έχει μειωθεί από 13 εβδομάδες σε 9 εβδομάδες. Κάποιοι μπορεί να πουν ότι αυτό το χρονικό πλαίσιο είναι πολύ μικρό, αλλά νομίζω ότι είναι υπέροχο. Ο Ramsey είναι τόσο παρακινητικός ομιλητής, που αφού τον ακούνε να μιλάει για μια τάξη, οι άνθρωποι πυροδοτούνται και είναι έτοιμοι να τακτοποιήσουν τα οικονομικά τους. Η συντόμευση του μαθήματος σε 9 εβδομάδες τους επιτρέπει να σημειώσουν ταχύτερη πρόοδο και να αρχίσουν να εργάζονται νωρίτερα για την οικονομική τους κατάσταση.

2. Περιεχόμενο που δεν ήταν σχετικό με όλους έχει μετακινηθεί στον ιστότοπο. Ορισμένο περιεχόμενο, αν και είναι χρήσιμο για όσους βρίσκονται σε μια συγκεκριμένη κατάσταση, δεν ισχύει για την πλειονότητα των ανθρώπων. Για παράδειγμα, ο Ramsey εξήγησε επιδέξια πώς να αντιμετωπίσει την παρενόχληση των εισπράκτορων λογαριασμών στο αρχικό Πανεπιστήμιο Financial Peace, και αυτές οι πληροφορίες είναι απαραίτητες για όσους βρίσκονται σε αυτήν την κατάσταση. Ωστόσο, δεδομένου ότι η πλειονότητα των συμμετεχόντων στο FPU δεν βρίσκεται σε αυτή την απελπιστική κατάσταση, αυτό το περιεχόμενο έχει μεταφερθεί στον ιστότοπο.

3. Ο Ramsey έφερε τρία νέα ηχεία – τη Rachael Cruze (κόρη του Ramsey), τον Jon Acuff και τον Chris Hogan. Οι οπαδοί του Ramsey θα έχουν πιθανώς ανάμεικτα συναισθήματα για αυτές τις νέες προσθήκες.

Η Rachael Cruze έχει την πιο δύσκολη δουλειά. Ο Ramsey είναι ένας δυναμικός ομιλητής με κίνητρα που κάνει τη δουλειά του να φαίνεται αβίαστη. Οι άνθρωποι φυσικά θα περιμένουν το ίδιο από το παιδί του. Στην πραγματικότητα, ο Cruze είναι νέος και νέος σε αυτήν την επιχείρηση. Σίγουρα δεν είναι τόσο εκλεπτυσμένη όσο ο διάσημος πατέρας της, αν και ειλικρινά πολύ λίγοι άνθρωποι είναι. Ωστόσο, προσφέρει τη φωνή ενός ατόμου που έχει μεγαλώσει ακολουθώντας τις αρχές του Dave Ramsey και το άκουσμα της επιτυχίας της είναι ενθαρρυντικό.

Ο Jon Acuff μοιράζεται την αίσθηση του χιούμορ του Ramsey, αλλά τα αστεία του δεν ξεπερνούν το ίδιο καλά. Ωστόσο, οι συμβουλές του για τη διαπραγμάτευση είναι καλές και οι αναγνώστες μπορούν σίγουρα να μάθουν από αυτόν. Λίγα χρόνια ακόμη συνεργασίας με τον Ramsey, και θα έχει τη φυσική, χαλαρή στάση όπως ο Ramsey.

Ο Chris Hogan είναι η πιο χαρισματική νέα προσθήκη. Αν και δεν είναι ο Dave Ramsey, είναι φυσικός δημόσιος ομιλητής. Δίνει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την αγορά ενός σπιτιού, αλλά τα μαθήματά του είναι γεμάτα χιούμορ που προσελκύουν φυσικά τον ακροατή.

Ο σύζυγός μου και εγώ ακούσαμε τα CD και δεν με πείραξε η προσθήκη των νέων ηχείων και ξέρω ότι ο Ramsey μάλλον τα προσθέτει για να προετοιμαστεί να παραδώσει τελικά τη δυναστεία του. Ωστόσο, στον σύζυγό μου δεν άρεσαν οι νέες προσθήκες και ένιωθε ότι οι περισσότεροι ομιλητές απλώς επαναλάμβαναν αυτό που λέει πάντα ο Ramsey.

Συνολικά, το πρόσφατα αναθεωρημένο Financial Peace University του Dave Ramsey είναι μια βελτίωση σε σχέση με την πρώτη έκδοση και μπορεί να εμπνεύσει τους συμμετέχοντες να ξεπληρώσουν το χρέος και να βελτιώσουν την οικονομική τους κατάσταση μια για πάντα.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar