Νεράιδες κήπων αποκαλύπτουν τα μυστικά Χριστουγέννων

9
Νεράιδες κήπων αποκαλύπτουν τα μυστικά Χριστουγέννων

Νεράιδες κήπων εδώ. Είμαστε νεράιδες κήπων και θα απαντήσουμε στην ερώτηση που τίθεται από τους κηπουρούς παντού.

„Τι θα γίνει με τις πουνσέτιες που έμειναν στα μαγαζιά τα Χριστούγεννα;“

Λοιπόν, εμείς οι νεράιδες του κήπου έχουμε την απάντηση. Το ξέρουμε από πάντα, αλλά μόλις μας δόθηκε άδεια από τα κεντρικά του Βόρειου Πόλου να μοιραστούμε αυτές τις πληροφορίες με εκείνους που αναρωτιούνται και ρωτάνε.

Αυτό που συμβαίνει είναι ότι την ημέρα των Χριστουγέννων, όταν όλα τα καταστήματα είναι κλειστά, τα ξωτικά του ‚γιου Βασίλη μπαίνουν κρυφά και μαζεύουν όλα τα αποφάγια που κανείς δεν αγόρασε. Μετά τους πάνε πίσω στο Βόρειο Πόλο και τους φροντίζουν μέχρι την επόμενη περίοδο των Χριστουγέννων.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο την επομένη των Χριστουγέννων, όταν οι αγοραστές επιστρέφουν στα καταστήματα για επιστροφές και ευκαιρίες, σπάνια βρίσκουν poinsettias για να αγοράσουν. Φύτεψαν. Εξαφανίστηκε.

Φυσικά, τα ξωτικά και ο ‚γιος Βασίλης δεν κρατούν τα πουνσέτια για πάντα. Αμέσως μετά τις Ευχαριστίες τον επόμενο χρόνο, τους γλιστρούν πίσω στο… Σίγουρα νόμιζες ότι θα λέγαμε καταστήματα.

Όχι, είμαστε νεράιδες του κήπου. Τα ξωτικά γλιστρούν τα poinsettias πίσω στα θερμοκήπια όπου μπορούν να τα αναμειγνύουν με τα νέα poinsettias και στη συνέχεια οι καλλιεργητές, αγνοώντας ότι μερικά από τα poinsettias είναι από το προηγούμενο έτος, τα πηγαίνουν στα καταστήματα για τα ξωτικά.

Τα ξωτικά αισθάνονται ότι αυτό είναι ένα πιο αποτελεσματικό σύστημα διανομής και η αποτελεσματικότητα είναι σημαντική τις εβδομάδες που προηγούνται των Χριστουγέννων.

Τώρα μερικοί κηπουροί που αγόρασαν poinsettias πιθανότατα θα ρωτήσουν αν τα ξωτικά μπορούν να έρθουν και να πάρουν τα poinsettias τους μετά τα Χριστούγεννα και να τα επιστρέψουν στο Βόρειο Πόλο. Συγγνώμη, τεμπέληδες κηπουροί. Δεν μπορούν να το κάνουν αυτό. Αυστηρές εντολές να μαζεύεις μόνο πουνσέτιες που κανείς δεν αγόρασε. Εάν αγοράσατε ένα poinsettia, ή δύο, ή μια δωδεκάδα, θα πρέπει να τα φροντίσετε τουλάχιστον μέχρι να αγοράσετε πασχαλινά κρίνα.

Και τώρα στοιχηματίζουμε ότι θέλεις να μάθεις τι θα συμβεί στα πασχαλινά κρίνα που κανείς δεν αγοράζει. Συγγνώμη, παιδιά. Είμαστε νεράιδες κήπων και δεν έχουμε την άδεια του Πασχαλινού Λαγουδάκι για να σας πούμε τι τους συμβαίνει. Ίσως πάρουμε το οκ την άνοιξη.

Θα σας ενημερώσουμε.

Εν τω μεταξύ, είμαστε νεράιδες κήπων και ελπίζουμε να απολαμβάνετε την περίοδο των Χριστουγέννων και να έχετε ένα ευτυχισμένο νέο έτος.

Υποβλήθηκε από,

Viola GreenPea MayDreams, επικεφαλής γραφέας και μυστικός ταμίας για τις νεράιδες κήπων στους κήπους ονείρων Μαΐου

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar