Πλήρης οδηγός καπνίσματος χορτοκοπτικής μηχανής: Πώς να το διορθώσετε

0
Πλήρης οδηγός καπνίσματος χορτοκοπτικής μηχανής: Πώς να το διορθώσετε






0Μερίδια

Για κάθε ιδιοκτήτη σπιτιού που κουρεύει τακτικά το γκαζόν του, στη συνέχεια, θα παρατηρήσει καπνό να βγαίνει από το χλοοκοπτικό του. Φυσικά, αυτό είναι ανησυχητικό. Αλλά πολύ συχνά, ένα μηχάνημα γκαζόν που καπνίζει δεν είναι σοβαρό και το πρόβλημα μπορεί να είναι σταθερό αρκετά εύκολα.

Χλοοκοπτική μηχανή καπνίσματος
Χλοοκοπτική μηχανή καπνίσματος

Φυσικά, είναι σημαντικό να ανακαλύψετε τι προκαλεί το κάπνισμα του χλοοκοπτικού σας. Η γνώση του λόγου θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε εάν είναι ωστόσο ασφαλές να υποβάλετε αίτηση. Στο σημερινό άρθρο της πισίνας Gardening, θα δώσουμε μια εξήγηση για τα πιο συνηθισμένα κίνητρα για τα οποία καπνίζουν τα χλοοκοπτικά κήπου. Στη συνέχεια, θα σας πούμε πώς να επιδιορθώσετε το πρόβλημα του Smoking Lawn Mower.

Ας το φτάσουμε!

Είναι μεγάλο πρόβλημα η μηχανή γκαζόν που καπνίζει;

Συνήθως, όταν καπνίζει ένα χλοοκοπτικό κήπου, το πρόβλημα είναι μικρό και μπορεί να εξαφανιστεί από μόνο του.

Ωστόσο, εάν δεν λυθεί από μόνο του και παρουσιάζεται παράλληλα με προβλήματα στον κινητήρα, θα μπορούσε να είναι ζωτικής σημασίας να φέρετε το χλοοκοπτικό σας για αποκατάσταση.

Λοιπόν, πώς ξέρετε ήδη σε περίπτωση που το χλοοκοπτικό σας έχει μεγάλο ή μικρό πρόβλημα;

Ο χρωματισμός του καπνού είναι το μέγιστο ζωτικό γεγονός που σας επιτρέπει να ερευνήσετε ποιο είναι το πρόβλημα με το χλοοκοπτικό σας (και πώς να επιδιορθώσετε την ταλαιπωρία).

Τι πρέπει να έχετε πριν ξεκινήσετε;

ΜΗΧΑΝΗ γκαζον
Χλοοκοπτική μηχανή καπνίσματος

Πριν ξεκινήσουμε τη διάγνωση της ταλαιπωρίας, ακολουθούν μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε σε περίπτωση που κάνετε σχέδια να επισκευάσετε μόνοι σας το χλοοκοπτικό σας:

  • Εγχειρίδιο ιδιοκτήτη
  • Cool Mower (μην καείτε)

Θυμάμαι – νωρίτερα από την έναρξη οποιασδήποτε επισκευής στο χλοοκοπτικό σας, είναι σημαντικό να ζητήσετε συμβουλές από τον οδηγό ατόμου για το ακριβές σας χλοοκοπτικό.

Καταλαβαίνουμε – σε κανέναν δεν αρέσει να μελετά τις οδηγίες. Εάν είστε κάτοχος του χλοοκοπτικού σας για κάποιο χρονικό διάστημα, δεν θα μπορείτε πλέον να ανακαλύψετε το εγχειρίδιο χρήσης σας.

Αλλά σημαντικά – αφιερώστε ένα λεπτό για να το σύρετε στο διαδίκτυο. Θα αποτρέψει λίγο και θα κάνει την επίλυση των χλοοκοπτικών τόνων σας πιο γρήγορη (και πιο ασφαλή).

Και τελικά, νωρίτερα από την προσπάθεια επαναφοράς του κινητήρα του χλοοκοπτικού σας, δώστε του λίγο χρόνο για να κρυώσει, ώστε να μην καείτε.

Πήγαινε να πάρεις ένα lager και να φτιάξεις ένα PB&J. Θα κάνει τον πλήρη τρόπο να πάει καλύτερα σε περίπτωση που τρέφεστε και λιπαίνεται όμορφα.

Χλοοκοπτικό με Μπλε ή Λευκό Καπνό

Κάθε φορά που βγαίνει μπλε ή λευκός καπνός από το χλοοκοπτικό σας. Γενικά, ο τρόπος που το χλοοκοπτικό καίει λάδι που χύνεται στον κινητήρα ή στον θάλαμο καύσης.

Τι προκαλεί το χορτοκοπτικό με μπλε ή λευκό καπνό;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους συμβαίνει αυτό, και είναι συνήθως επειδή το λάδι έχει ξεχειλίσει.

Έγινε το χλοοκοπτικό για συντήρηση – Μερικά χλοοκοπτικά μπορεί να διαρρεύσουν λάδι εάν γέρνουν στο πλάι για συντήρηση.
Κόρεμα σε ειδικά λοφώδη εδάφη – Εάν το χλοοκοπτικό μετατραπεί σε χρήση σε κλίση δεκαπέντε διπλωμάτων ή περισσότερο, μπορεί να διαρρεύσει λάδι με τον ίδιο τρόπο.
Πρόσφατα γέμισε το ρεζερβουάρ πετρελαίου – Εάν εισαχθεί υπερβολική ποσότητα λαδιού, μπορεί να διαρρεύσει περισσότερο λάδι και να καεί.
Πρόσφατα γέμισε τη δεξαμενή αερίου – Εάν παρείχατε υπερβολική ποσότητα αερίου ενώ γεμίζατε το ρεζερβουάρ σας, μπορεί επίσης να έχουν χυθεί μερικά στον κινητήρα σας, ώστε να καούν.
Αγόρασα ένα νέο χλοοκοπτικό – Μερικές φορές υπάρχουν υπολείμματα λαδιού στα νέα χλοοκοπτικά, οπότε σε περίπτωση που το υπερσύγχρονο χλοοκοπτικό σας καπνίζει λίγο, αυτός μπορεί να είναι ο λόγος.
Συνήθως, αυτά τα ζητήματα έρχονται αντιμέτωπα με τον εαυτό τους και θα παρατηρήσετε ότι το χλοοκοπτικό σας θα αποτρέψει το κάπνισμα σε 16 λεπτά ή λιγότερο.

Αν απλώς προσθέσατε λάδι και νομίζετε ότι το παραγεμίσατε, είναι καθαρό για δοκιμή. Μόλις κρυώσει το χλοοκοπτικό, αφαιρέστε τη ράβδο στάθμης λαδιού, σκουπίστε το και τοποθετήστε το ξανά για να έχετε ακριβή στάθμη.

Όταν ο μπλε ή ο λευκός καπνός είναι μεγαλύτερο πρόβλημα

Εάν ο καπνός επιμένει μετά από 16 λεπτά βόλτας με το χλοοκοπτικό σας, είναι πιθανό να έχετε μεγαλύτερο πρόβλημα με τον κινητήρα.

Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι οι στεγανοποιήσεις στον θάλαμο καύσης έχουν φθαρεί και διαρρέει λάδι σε αυτόν.

Το στοίχημά μου υψηλής ποιότητας είναι ότι είτε μπορεί να υπάρχει διαρροή αέρα στο εσωτερικό του στροφαλοθαλάμου είτε ότι ο κύλινδρος και τα σκουλαρίκια έχουν φθαρεί.

Μπορεί επίσης να είναι πρόβλημα με την επάνω φλάντζα, πράγμα που σημαίνει ότι είτε έχει φουσκώσει είτε θέλει να σκουπιστεί. Αυτά τα προβλήματα πιθανότατα θα θέλουν επαγγελματική ανακαίνιση μέσω ενός μικρού φορέα επαναφοράς κινητήρα. Η ζημιά στον κύλινδρο και στο κόσμημα του εμβόλου μπορεί επίσης να δημιουργήσει διαρροή.

Εάν τα προβλήματα εξακολουθούν να συνεχίζονται πέρα ​​από τις επισκευές σας, μπορεί να υποδηλώσει μια σοβαρή μηχανική δυσκολία με το χλοοκοπτικό.

Τι να κάνω μετά

Αλλά νωρίτερα από ό, τι πανικοβληθείτε, δοκιμάστε σε περίπτωση που το χλοοκοπτικό σας παραμένει κάτω από τη διαβεβαίωση ότι θα επισκευαστεί στον πλησιέστερο προμηθευτή σέρβις. Οποιοδήποτε πρόβλημα που σχετίζεται με ένα ελάττωμα της μονάδας παραγωγής ή την κακή ποιότητα κατασκευής θα μπορούσε ενδεχομένως να καλύψει τη συντήρησή του χωρίς αξία για εσάς και ορισμένες από τις κύριες μάρκες χλοοκοπτικών μηχανών κήπου θα σας το κάνουν κατάλληλο με λίγους τρόπους.

Εάν δεν έχετε τύχη με τη δήλωση διασφάλισης, ένας καλός μικρός οργανισμός επαναφοράς κινητήρα μπορεί να είναι περισσότερο από ικανός να κάνει όλη την απαραίτητη συντήρηση. Εάν έχετε ένα καταπληκτικό χλοοκοπτικό, αυτό θα μπορούσε να είναι μια λιγότερο δαπανηρή και πιο έξυπνη χρήση των χρημάτων από την αγορά ενός νέου χλοοκοπτικού.

Χλοοκοπτική μηχανή με μαύρο καπνό

Όταν βγαίνει μαύρος καπνός από το χλοοκοπτικό σας, είναι επειδή ο συνδυασμός αερίου και αέρα δεν είναι ισορροπημένος.
Ο συνδυασμός είναι πολύ πλούσιος και η βενζίνη δεν παίρνει αρκετό αέρα για να ολοκληρώσει την καύση. Το άκαυτο αέριο στον θάλαμο καύσης μετατρέπεται σε καπνό λόγω της έλλειψης ρεύματος αέρα.

Γρήγορη επιδιόρθωση στο χορτοκοπτικό με μαύρο καπνό

  • Ο μαύρος καπνός είναι κατά πάσα πιθανότητα μέγιστος λόγω του γεγονότος ότι το φίλτρο αέρα είναι βρώμικο, που είναι μια εύκολη επισκευή.
  • Με ένα χλοοκοπτικό ώθησης, το φίλτρο αέρα σας βρίσκεται πιθανώς στο πλάι του χλοοκοπτικού. Είναι συνήθως σε ένα πλαστικό κουτί που είναι βιδωμένο ή κουμπωμένο στη θέση του.
  • Εάν έχετε ένα φίλτρο αφρού για το χλοοκοπτικό σας, θα μπορούσε να αφαιρεθεί και να καθαριστεί με σαπούνι και νερό. Τα χάρτινα φίλτρα μπορούν να καθαριστούν με κενό ή πεπιεσμένο αέρα.

Ορισμένα φίλτρα είναι μιας χρήσης και θέλουν να αντικατασταθούν με ένα ολοκαίνουργιο φίλτρο. Μας ενημερώνουμε ετησίως ως μέρος της ρουτίνας μου για την προστασία του χλοοκοπτικού.

  • Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν εμπόδια στο εσωτερικό του σωλήνα αναπνοής, ο οποίος είναι τοποθετημένος στο πίσω μέρος του φίλτρου. Αυτό και ο σιγαστήρας μπορεί επίσης να φράξουν εάν το φίλτρο είναι βρώμικο.
  • Μετά την απόρριψη του καθαρού, χρησιμοποιήστε μια συρμάτινη βούρτσα για να μπείτε εύκολα στο σωλήνα. Μετά τον καθαρισμό και την αντικατάσταση του φίλτρου, ξεκινήστε το χλοοκοπτικό που επέστρεψε και αφήστε το να λειτουργήσει.

Εάν το φίλτρο αέρα δεν προκαλεί μαύρο καπνό

Εάν το χλοοκοπτικό σας αρχίσει να εξελίσσεται ξανά, όσο μαύρος καπνός επιμένει, ρυθμίστε το καρμπυρατέρ για να δημιουργήσετε έναν πιο λεπτό συνδυασμό αερίων.

Θα μπορούσατε να το κάνετε αυτό σε ένα μικρό σέρβις επισκευής κινητήρα. Μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας εξαλείφοντας τους υδατάνθρακες και στρίβοντας μια βίδα (γενικά). Συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο του ιδιοκτήτη για μεγαλύτερες μοναδικές οδηγίες με το χλοοκοπτικό σας.

Εάν η μαύρη μηχανή σας καπνίσματος γκαζόν δεν ξεκινά

Εάν το χλοοκοπτικό σας καπνίζει μαύρο μετά το οποίο δεν ξεκινά. Συμβαίνουν περισσότερα από ένα πρόβλημα με το φίλτρο αέρα ή το πρόβλημα του καρμπυρατέρ.

Όταν ο κινητήρας δεν ξεκινά, δοκιμάστε το μπουζί. Είτε ο καθαρισμός είτε η αντικατάστασή του θα αποκαταστήσει πιθανώς το πρόβλημα. Αυτή είναι μια δουλειά που όλοι μπορούν να κάνουν με το κατάλληλο κλειδί.

Χρησιμοποιήστε ένα κλειδί υποδοχής για να ξεβιδώσετε το φις. Αν ρίξετε μια ματιά στις παχιές εναποθέσεις στο βύσμα, αυτή είναι πιθανώς η πηγή της δυσκολίας. Αφαιρέστε με τη χρήση γυαλόχαρτου ή αναφοράς. Ή απλώς ενημερώστε το μπουζί (θα χρεωθεί περίπου 9 $ στο κατάστημα της γειτονιάς σας).

Γιατί λειτουργεί αυτή η επιδιόρθωση

ΜΗΧΑΝΗ γκαζον
ΜΗΧΑΝΗ γκαζον

Ένα χλοοκοπτικό που παράγει μια ποικιλία μαύρου καπνού έχει προβλήματα στο τζόκινγκ με πλήρη ενέργεια. Ο καπνός δημιουργεί συσσώρευση άνθρακα στον κινητήρα. Μετά από μια τεράστια περίοδο συσσώρευσης, η συσσώρευση άνθρακα εμποδίζει το μπουζί να ξεκινήσει την ανάφλεξη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορεί να κάνετε τζόκινγκ τον κινητήρα μετά τον καθαρισμό ή την αντικατάσταση του μπουζί.

Τώρα ξέρετε πώς να διορθώσετε μια μηχανή γκαζόν που καπνίζει

Είναι τρομακτικό σε κάθε περίπτωση που το χλοοκοπτικό σας αρχίζει να εξελίσσεται σε καπνό. Αλλά πιο τακτικά από ό, τι όχι πλέον, ο καπνός θα καθαρίσει στα προσωπικά του.

Συνήθως, οφείλεται σε διαρροή ή διαρροή λαδιού ή σε καθαρισμό του βρώμικου αέρα, αν και οι διορθώσεις που περιγράφονται σε αυτό το άρθρο δεν επιλύσουν το πρόβλημα. Μπορεί να έχετε μεγαλύτερα προβλήματα ή μεγαλύτερα συνεχή προβλήματα.

Ας ελπίσουμε ότι αυτές οι απαντήσεις θα σας βοηθήσουν να κάνετε το χλοοκοπτικό σας να σταματήσει το κάπνισμα, ωστόσο, εάν το πρόβλημα επιμένει. Δεν είναι ντροπή να πάρεις γνώμη από έναν ειδικό μικρό κινητήρα για την αποκατάσταση του φορέα.

Συνήθως είναι πολύ πιο χαμηλή σε σχέση με την αγορά ενός ολοκαίνουργιου χλοοκοπτικού.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar