Πληρωμή φοιτητικών δανείων με την Smarterbank — Beating Broke

0
Πληρωμή φοιτητικών δανείων με την Smarterbank — Beating Broke

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα φοιτητικά δάνεια μπορεί να είναι ένα από τα πιο δύσκολα χρέη που μπορεί να έχει ένα άτομο. Το κόστος των διδάκτρων αυξάνεται κάθε χρόνο και οι τιμές φαίνεται να ακολουθούν το παράδειγμά τους. Πολλοί απόφοιτοι κολεγίου βρίσκουν τους εαυτούς τους με ένα πτυχίο που κοστίζει όσο είναι πιθανό το πρώτο τους σπίτι. Είναι λογικό, λοιπόν, ότι η εύρεση οποιουδήποτε διαθέσιμου μέσου για να βοηθήσει στην εξόφληση αυτού του χρέους είναι πιθανώς μια καλή ιδέα.

Τι είναι η Smarterbank;

Πρόσφατα εισήχθηκα σε μια προσφορά προϊόντων που ονομάζεται Smarterbank. Είναι ένας διαδικτυακός λογαριασμός όψεως που διαχειρίζεται η The Bancorp Bank. Είναι πλήρως ασφαλισμένο από το FDIC για 250.000 $ και, για τους περισσότερους σκοπούς, λειτουργεί όπως οποιοσδήποτε άλλος διαδικτυακός λογαριασμός όψεως. Όπως και ορισμένες άλλες διαδικτυακές τράπεζες, η Smarterbank έχει ορισμένα προνόμια που συνδέονται με τους λογαριασμούς τους.

Στην περίπτωση της Smarterbank, δίνουν μια «επιστροφή μετρητών» που πηγαίνει απευθείας στα φοιτητικά σας δάνεια. Για αγορές κάτω των 100 $, εφαρμόζουν το 0,5% της αγοράς στον λογαριασμό σας στο Smarterbucks. Για αγορές άνω των 100 $, τα πρώτα 100 $ έχουν το ίδιο 0,5% και οτιδήποτε άνω των 100 $ σας κερδίζει 1%.

Προμήθειες Smarterbank

Ένα από τα ωραία προνόμια της Smarterbank είναι ότι είναι ένας σχετικά δωρεάν λογαριασμός. Υπάρχει μια μηνιαία χρέωση „αδράνειας“ εάν δεν χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό τουλάχιστον μία φορά το μήνα, ύψους 4,50 $, διαφορετικά, εάν είστε έξυπνος χρήστης, δεν θα πληρώσετε ποτέ χρέωση. Και, λέγοντας έξυπνος χρήστης, εννοώ ότι δεν κάνετε υπερανάληψη ή δεν κάνετε κάτι άλλο ανόητο. Έχουν χρεώσεις που σχετίζονται με πράγματα όπως έρευνα δηλώσεων κ.λπ., αλλά αυτά είναι αρκετά τυπικά και είναι μάλλον απίθανο να χρησιμοποιήσετε ποτέ αυτές τις υπηρεσίες. Έχετε επίσης πρόσβαση σε περισσότερα από 40.000 ATM στο δίκτυο STAR ATM.

Το πρόγραμμα Smarterbucks

Όπως ανέφερα παραπάνω, η „επιστροφή μετρητών“ πηγαίνει στον λογαριασμό σας στο Smarterbucks. Λοιπόν, μάλλον αναρωτιέστε τι στο καλό είναι αυτό. Το Smarterbucks είναι ένα πρόγραμμα επιβράβευσης. Όχι σε αντίθεση με προγράμματα όπως το Swagbucks, σας ανταμείβει για ορισμένες ενέργειες. Πράγματα όπως οι αγορές μέσω της πύλης τους („Smarterbucks Marketplace“) σας κερδίζουν επιστροφή μετρητών που πιστώνονται στον λογαριασμό σας. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε από άλλους να συνεισφέρουν στον λογαριασμό σας. Αυτή η επιλογή θα μπορούσε να είναι πολύ καλή για να τη χρησιμοποιήσετε ως εναλλακτική για να σας δώσουν οι άλλοι για γενέθλια, Χριστούγεννα ή ειδικές εκδηλώσεις.

Μόλις ο λογαριασμός σας στο Smarterbucks φτάσει τα 15 $, στέλνουν μια πληρωμή για αυτό το ποσό στο φοιτητικό σας δάνειο. Στην αρχή, αυτό μπορεί να μην φαίνεται πολύ, και, στην πραγματικότητα, δεν είναι. Όμως, κάθε λίγο βοηθάει. Και κάθε 1 $ που εξοφλείτε νωρίς είναι 1 $ για το οποίο δεν συγκεντρώνετε τόκους για τη διάρκεια ζωής του δανείου. Και αυτό μπορεί να προστεθεί σε μια βιασύνη.

Θα μεταβαίνατε σε έναν λογαριασμό όπως η Smarterbank για μια προσφορά όπως αυτή; Είναι η προσφορά αρκετά ισχυρή ώστε να αξίζει τον χρόνο; Ποιες άλλες προσφορές έχετε δει που βοηθούν στην αποπληρωμή φοιτητικού δανείου;

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο Smarterbank.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar