Πώς να επαναφέρετε τη χαρά στην κηπουρική

9
Πώς να επαναφέρετε τη χαρά στην κηπουρική

Χρειάζεσαι βοήθεια για να φέρεις λίγη χαρά στη ζωή σου στην κηπουρική;

Απλά να θυμάσαι. Jτο δικό μας, Oγκανίκ, και YΑυτιά!

Η κηπουρική σας μεταφέρει σε ένα JΤο OURNEY σε προορισμούς άγνωστους και ποικίλους. Κάθε ταξίδι στον κήπο σας – το οποίο ελπίζω να μην είναι ένα κυριολεκτικό ταξίδι πάνω από μια παραμεληματική τσουγκράνα κήπου – είναι μόνο ένα ακόμη βήμα σε αυτό το ταξίδι.

Αυτό το βήμα θα μπορούσε να σας πάρει κάτω από μια τρύπα κουνελιού της ιστορίας καθώς εξερευνάτε ποικιλίες σπόρων κειμηλίων. Θα μπορούσε να είναι ένα άλμα πίστης καθώς φυτεύετε κάτι που ελπίζετε ότι θα επιβιώσει. Θα μπορούσε να είναι ένα ολοστρόγαλο σπριντ καθώς τρέχετε γύρω από τον κήπο προσπαθώντας να κρατήσετε μπροστά από τα ιώβ, τα οποία θα αναπτύσσονται πάντα γρηγορότερα από ό, τι μπορείτε να τρέξετε για να τα βρείτε.

Θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσετε ότι το ταξίδι σας τελείωσε, ίσως επειδή είστε εξαντλημένοι από όλα αυτά, ή ίσως επειδή ο κήπος σας έχει μια από αυτές τις χρυσές στιγμές όταν όλα φαίνονται να ενώνονται με τρόπους που μπορείτε μόνο να φανταστείτε. Όταν συμβεί αυτό, θα πρέπει να σταματήσετε το ταξίδι σας και να το απολαύσετε.

Στη συνέχεια ξεσκονίστε τον εαυτό σας, βάλτε τις μπότες σας πίσω, και συνεχίστε το ταξίδι κηπουρική σας.

Λάβετε υπόψη ότι ο κήπος σας είναι OΟ ΡΌΓΚΑΝΙΤς. Είναι να ζεις, να αναπνέεις και να φιλοξενείς κάτι παραπάνω από τα φυτά κι εσένα. Υπάρχουν πλάσματα, πλάσματα, έντομα και αμέτρητοι άλλοι οργανισμοί που θεωρούν τον κήπο σας σπίτι τους. Να σέβεσαι όλους αυτούς, και τον εαυτό σου. Εάν ένας από αυτούς τους πληθυσμούς, όπως μια ασθένεια των φυτών ή τα πεινασμένα έντομα, πάρει λίγο εκτός ισορροπίας, να φτάσει πρώτα σε μια οργανική λύση για να φέρει τα πράγματα πίσω στην ισορροπία.

Τέλος, να θυμάστε ότι μπορεί να χρειαστεί YΑΥΤΑ φύτευσης, καλλιέργειας, ζήγματος, τροποποίησης, εκ νέου φύτευσης, κοπής, κλαδέματος και κάθε άλλου ρήματος πριν έχετε τον κήπο των ονείρων σας. Δεν υπάρχει „ένας και έγινε“ στην κηπουρική. Δεν είναι μια δραστηριότητα που αναλαμβάνει κανείς σε ένα απόγευμα και τελειώνει μέχρι το σούρουπο.

Και μόλις συνειδητοποιήσετε ότι είναι μια πολυετής, αν όχι ισόβια προσπάθεια να φυτέψετε και να περιποιηθείτε έναν κήπο, μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε κάθε στιγμή που μπορείτε να περάσετε κάνοντας το. Δεν χρειάζεται να τα κάνεις όλα σε μια μέρα. Ή ακόμα και ένα Σαββατοκύριακο. Πάρτε το χρόνο σας και απολαύστε τα χρόνια που θα περάσετε στο ταξίδι κηπουρική σας!

Αυτό είναι, αυτό είναι! Φέρτε τη χαρά πίσω στον κήπο σας θυμόμαστε JOY – Jτο δικό μας, Oγκανίκ, και YΑυτιά!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar