Συμβουλές για κούρεμα χόρτου ζεστής εποχής

0
Συμβουλές για κούρεμα χόρτου ζεστής εποχής

χλόη ζεστής εποχής lousiana

Αν είστε όπως οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού, έχετε μερικές πιεστικές ερωτήσεις σχετικά με τα χόρτα ζεστής εποχής που πρέπει να απαντηθούν το συντομότερο δυνατό! Πριν βουτήξουμε στις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με το αδρανές γρασίδι σας και τις καλύτερες συστάσεις περιποίησης, ας πάμε στην ίδια σελίδα.

Πρώτα-πρώτα, ας βεβαιωθούμε ότι καταλαβαίνουμε τι είναι τα χόρτα της θερμής εποχής. Τα χόρτα θερμής εποχής, όπως υποδηλώνει το όνομα, ευδοκιμούν σε θερμοκρασίες που είναι σταθερά πάνω από 75 βαθμούς.

Αυτά τα χόρτα που αγαπούν τον ζεστό καιρό χρησιμοποιούνται καλύτερα σε θερμές περιοχές όπως το νότιο, νοτιοανατολικό και νοτιοδυτικό τμήμα των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου τα καλοκαίρια διαρκούν περισσότερο και οι μέσες θερμοκρασίες είναι υψηλότερες. Τώρα που έχουμε ξεκαθαρίσει τους ορισμούς μας, ας εξερευνήσουμε τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις σχετικά με το γρασίδι της ζεστής εποχής και τη φροντίδα του κατά τη διάρκεια του χειμώνα και όχι μόνο.

Απαντήσεις στις συχνές ερωτήσεις σας σχετικά με το γρασίδι ζεστής εποχής

1. Τι συμβαίνει όταν το γρασίδι της ζεστής εποχής μου αδράνει; Όταν οι θερμοκρασίες αρχίζουν να πέφτουν, τα χόρτα της θερμής εποχής αδρανούν. Αλλάζουν από πράσινο σε καφέ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν πεθάνει. Βρίσκονται απλώς σε αδράνεια για να ξεφύγουν από τις κρύες εποχές. Μόλις οι θερμοκρασίες ανέβουν πάνω από 75 την άνοιξη, θα πρασινίσουν ξανά. Εάν ζείτε σε μια περιοχή που αντιμετωπίζει ακραίες θερμοκρασίες το καλοκαίρι, μπορεί να παρατηρήσετε μια περίοδο λήθαργου κατά τις πιο ζεστές και ξηρές περιοχές του καλοκαιριού σας επίσης.

2. Πότε πρέπει να σταματήσω να κόβω το γκαζόν μου πριν από το χειμώνα; Η απάντηση, εξαρτάται. Αρχικά, πρέπει να ορίσετε σε ποια ζώνη παγετού ζείτε. (Υπόδειξη – το Αγρότης Αλμανάκ μπορεί να βοηθήσει σε αυτό.) Μόλις αποφασιστεί, κόψτε το γρασίδι της ζεστής εποχής σας δύο ή τρεις φορές πριν φτάσει ο πρώτος παγετός. Φροντίστε να μειώνετε αργά το ύψος της λεπίδας κάθε φορά που κόβετε προτού κρυώσει πολύ.

3. Ποιοι είναι οι συνηθισμένοι τύποι χόρτου ζεστής εποχής; Μια άλλη κοινή ερώτηση για το γρασίδι ζεστής εποχής είναι κάπως έτσι: Είναι οι Βερμούδες ένα γρασίδι ζεστής εποχής; Πώς μπορώ να ξέρω αν το γρασίδι μου είναι το είδος που αδρανεί κατά τη διάρκεια του χειμώνα; Είναι το γρασίδι Zoysia ένα γρασίδι ζεστής εποχής; Για να απαντήσετε σε αυτές τις πιεστικές ερωτήσεις, οι πιο συνηθισμένοι τύποι γρασιδιού θερμής εποχής περιλαμβάνουν το Bermudagrass, το Bahia Grass, το Centipede Grass, το St. Augustine Grass και το Zoysia Grass.

4. Πρέπει να κουρέψω αδρανές γρασίδι; Στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν είναι απαραίτητο να κόβετε αδρανοποιημένα χόρτα θερμής εποχής. Η εξαίρεση σε αυτή τη σύσταση είναι όταν το γρασίδι έμεινε πολύ καιρό το προηγούμενο φθινόπωρο. Σε αυτή την περίπτωση, το κούρεμα του χόρτου πιο κοντά την άνοιξη είναι μια συνιστώμενη πρακτική.

Το σωστό κούρεμα είναι το κλειδί για την επιτυχημένη χλόη ζεστής εποχής και τη συνολική υγεία του γκαζόν σας. Οι οδηγίες για το κούρεμα του γρασιδιού σας για τη χειμερινή περίοδο ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του χόρτου που έχετε, αλλά τρεις βέλτιστες πρακτικές ισχύουν για όλους.

Συμβουλές για το κούρεμα χόρτου τη χειμερινή περίοδο:

• Σκουπίστε τα σκουπίδια! Απορρίψτε τα αποκόμματα για να μειώσετε τη συσσώρευση αχύρου στους χλοοτάπητες της ζεστής εποχής.
• Χρησιμοποιήστε μια κοφτερή λεπίδα! Χρησιμοποιώντας μια κοφτερή λεπίδα χλοοκοπτικής, το κούρεμα σας θα ασκήσει λιγότερη πίεση στο γρασίδι και θα βοηθήσει στην πρόληψη των μυκήτων.
• Ποτέ μην πηγαίνετε πολύ κοντά! Μην αφαιρείτε περισσότερο από το ένα τρίτο του ύψους του χόρτου της ζεστής εποχής σας με ένα κούρεμα.

Οδηγίες ύψους για το γρασίδι ζεστής εποχής:

• Βερμούδαγκρα – 3/4″ – 1 1/2″ ίντσες
• St. Augustine Grass – 1 1/2″ – 3″ ίντσες
• Centipede Grass – 1″ – 2″ ίντσες
• Zoysia Grass – 3/4″ – 2 1/2″

5. Πόσο καλύτερα πρέπει να ξυπνήσω το αδρανές γρασίδι; Υπάρχει περίπτωση το γρασίδι της ζεστής εποχής σας να μην είναι απλώς αδρανές. Θα μπορούσε να είναι νεκρό. Είναι δύσκολο να πεις ποια είναι η απάντηση μέχρι να αρχίσεις να αντιστρέφεις την κατάσταση που γίνεται με το πότισμα και καθώς οι θερμοκρασίες αρχίζουν να ανεβαίνουν. Ποτίζοντας τακτικά το γρασίδι της ζεστής εποχής, θα πρέπει να το αναζωογονήσετε από την αδράνεια σε λίγες μέρες. Μια σημαντική σημείωση – ενώ βρίσκεστε στη διαδικασία του ποτίσματος του γκαζόν σας «Ξύπνα το», προσπαθήστε να περιορίσετε την κυκλοφορία των ποδιών που μπορεί να βλάψει το ριζικό σύστημα. Επίσης, αποφύγετε το κούρεμα κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου.

6. Πότε θα κοιμηθεί το γρασίδι μου; Το γρασίδι της θερμής εποχής ευδοκιμεί σε θερμοκρασίες άνω των 75 βαθμών Φαρενάιτ. Όταν οι θερμοκρασίες του εδάφους πέφτουν κάτω από τους 55 βαθμούς, το γρασίδι σας θα εισέλθει σε αδρανή κατάσταση. Το πότε θα συμβεί αυτό θα διαφέρει ανάλογα με τον τόπο διαμονής σας και τα καιρικά μοτίβα που αντιμετωπίζει η περιοχή σας κατά τη διάρκεια μιας συγκεκριμένης φθινοπωρινής ή χειμερινής περιόδου.

Τώρα που έχουμε ξεμπερδέψει με αυτές τις πιεστικές ερωτήσεις, ήρθε η ώρα να βγούμε εκεί έξω και να φροντίσουμε το γκαζόν μας…καλά, αν είναι καιρός, δηλαδή! Στη Spring-Green, εδώ και 40 χρόνια βοηθάμε τους ιδιοκτήτες σπιτιού και τις επιχειρήσεις να διατηρούν όμορφους χλοοτάπητες και τοπία όλο το χρόνο.

Ως επαγγελματίας περιποίησης γκαζόν της γειτονιάς σας, θα περιποιηθούμε το γκαζόν σας σαν να είναι δικό μας. Όταν έρθει η ώρα να ξυπνήσετε αυτό το αδρανές ζεστό γρασίδι, μπορείτε να βασιστείτε στην επαγγελματική μας ομάδα τεχνικών περιποίησης γκαζόν ακόμα και για την πιο δύσκολη πρόκληση.

Επικοινωνήστε σήμερα με τον επαγγελματία περιποίησης γκαζόν Spring-Green της πλησιέστερης γειτονιάς σας.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar