Συμβουλές για το φθινοπωρινό λίπασμα για να ρυθμίσετε το ημερολόγιό σας κατά

0
Συμβουλές για το φθινοπωρινό λίπασμα για να ρυθμίσετε το ημερολόγιό σας κατά

πτώση λίπανση

Το φθινόπωρο είναι προ των πυλών. Αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να παίξουμε ποδόσφαιρο, να διαλέξουμε κολοκύθες και να προετοιμάσουμε το γρασίδι μας για τους κρύους χειμερινούς μήνες που έρχονται. Η φθινοπωρινή λίπανση μπορεί να προετοιμάσει το γρασίδι σας για επιτυχία όλο το χρόνο, αλλά ο χρόνος έχει σημασία. Εξετάστε τις βέλτιστες πρακτικές για το φθινοπωρινό λίπασμα με τους ειδικούς της Spring-Green, τους επαγγελματίες φροντίδας του γκαζόν της γειτονιάς σας από το 1977. Οι ημερομηνίες του πρώτου παγετού στην περιοχή σας θα διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή, αλλά εδώ είναι τι πρέπει γενικά να γνωρίζετε για το φθινοπωρινό γκαζόν Φροντίδα.

Απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις για τη γονιμοποίηση του φθινοπώρου:

  • Πρέπει να λιπαίνω το γκαζόν μου το φθινόπωρο; Η λίπανση του γκαζόν σας το φθινόπωρο είναι πιο σημαντική από οποιαδήποτε άλλη εποχή του χρόνου. Στην πραγματικότητα, η λίπανση του γκαζόν σας το φθινόπωρο μπορεί να είναι κρίσιμη για τη διατήρηση ενός υγιούς χλοοτάπητα, ειδικά εάν έχετε χλοοτάπητα δροσιάς εποχής όπως bluegrass, fescue και ryegrass.
  • Γιατί έχει σημασία η λίπανση του φθινοπώρου; Ένας βασικός λόγος για να λιπάνετε το γρασίδι σας το φθινόπωρο είναι τα οφέλη που θα αποκομίσετε αυτή την άνοιξη. Η προετοιμασία του γκαζόν σας για καλή υγεία κατά τους πιο κρύους μήνες του χρόνου θα εξασφαλίσει ότι θα έχετε ένα πλούσιο, πράσινο γκαζόν την άνοιξη και το καλοκαίρι, καθώς και θα μειώσετε τις απαιτήσεις συντήρησης μετά τη χειμερινή απόψυξη.
  • Πότε πρέπει να λιπαίνω το γκαζόν μου αυτό το φθινόπωρο; Τώρα που έχουμε διαπιστώσει ότι το φθινόπωρο είναι μια ουσιαστική στιγμή για τη λίπανση του χλοοτάπητα, μια επόμενη κοινή ερώτηση είναι, έχει σημασία ο ακριβής χρόνος του φθινοπώρου; Η απάντηση είναι, με μια λέξη, ναι. Η πρώτη σας φθινοπωρινή γονιμοποίηση θα πρέπει να γίνει στα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου και στη συνέχεια να εφαρμόσετε μια δεύτερη θεραπεία γονιμοποίησης τον Νοέμβριο.
  • Έχει σημασία η ώρα της ημέρας όταν λιπαίνω το γκαζόν μου; Και, ναι, η ώρα της ημέρας που θα λιπάνετε το γρασίδι σας αυτό το φθινόπωρο έχει επίσης σημασία. Η καλύτερη ώρα της ημέρας για λίπανση είναι το πρωί ή νωρίς το βράδυ. Και οι δύο ώρες της ημέρας σας βοηθούν να αποφύγετε τις ζεστές θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της ημέρας που συχνά μπορούν να λειτουργήσουν ενάντια στην αποτελεσματικότητα του λιπάσματος.
  • Πρέπει να συνεχίσω το κούρεμα το φθινόπωρο; Οι φθινοπωρινές προσπάθειες λίπανσης θα είναι πιο αποτελεσματικές μετά το τελευταίο σας κούρεμα της σεζόν. Αυτό ισοδυναμεί με τη δημιουργία μιας καθαρής πλάκας ακριβώς πριν προσθέσετε λίπασμα για το φθινόπωρο. Μη διστάσετε να αφήσετε πίσω σας λίγο κομμένο γρασίδι για να βοηθήσετε τις ρίζες του γρασιδιού σας.
  • Πρέπει να αποφύγω τη λίπανση του φθινοπώρου αν βρέχει πολύ; Οι βροχερές μέρες του φθινοπώρου δεν είναι ευεργετικές για τις προσπάθειες γονιμοποίησης. Αν μόλις έβρεξε, είναι καλύτερο να περιμένετε μέχρι να στεγνώσουν τα πράγματα για να εφαρμόσετε λίπασμα στο γρασίδι σας. Μπορείτε, ελπίζουμε, να αποφύγετε την απορροή ελέγχοντας την πρόγνωση του καιρού πριν γονιμοποιήσετε.
  • Πόσο λίπασμα πρέπει να χρησιμοποιήσω; Κατά γενικό κανόνα, είναι καλύτερο να εφαρμόζεται σε λίγο λίπασμα παρά σε πολύ. Το άζωτο και ο φώσφορος δεν απορροφώνται από το γρασίδι σας μετά από μια ορισμένη ποσότητα και μπορούν να ξεπλυθούν σε αποχετεύσεις ομβρίων και λεκάνες απορροής, εάν εφαρμοστούν υπερβολικά, προκαλώντας ρύπανση από θρεπτικά συστατικά.
  • Υπάρχει όφελος να καλέσετε έναν επαγγελματία για να σας βοηθήσει; Ναί! Πολλές μεταβλητές μπαίνουν στο παιχνίδι όταν αποφασίζετε πώς να λιπάνετε καλύτερα το γρασίδι σας αυτό το φθινόπωρο. Ένας έμπειρος επαγγελματίας περιποίησης γκαζόν μπορεί να λάβει υπόψη τις μεταβλητές όπως το μοναδικό κλίμα της περιοχής σας, το μοναδικό μακιγιάζ του γκαζόν σας και τους στόχους σας για το τοπίο σας. Ενώ η προσέγγιση DIY είναι πάντα διαθέσιμη, ένας επαγγελματίας περιποίησης γκαζόν μπορεί να προετοιμαστεί για επιτυχία αυτή τη σεζόν και πολλούς να ακολουθήσουν εξαλείφοντας τις δοκιμές και τα σφάλματα.

Κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου, οι βέλτιστες πρακτικές λένε ότι ο Σεπτέμβριος είναι η καλύτερη εποχή για να λιπάνετε το γκαζόν σας. Αυτό σημαίνει λοιπόν ότι αυτή τη στιγμή θα πρέπει να λάβετε μέτρα για να ετοιμάσετε το γκαζόν σας για το φθινόπωρο και το χειμώνα. Ακόμη πιο σημαντική από την εφαρμογή του λιπάσματος του Σεπτεμβρίου είναι η δεύτερη που θα πρέπει να γίνει στα τέλη Οκτωβρίου ή αρχές Νοεμβρίου.

Αυτή η τελευταία εφαρμογή λιπάσματος για το φθινόπωρο πριν από το χειμώνα μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υγεία του γκαζόν σας την επόμενη άνοιξη. Αφιερώνοντας χρόνο για τη λίπανση το φθινόπωρο θα ενισχύσει τις ρίζες των φυτών και του γκαζόν σας, δίνοντάς τους μια ισχυρή βάση για να ευδοκιμήσουν την επόμενη άνοιξη.

Η ομάδα της Spring-Green είναι εδώ για να σας βοηθήσει να προετοιμάσετε το γρασίδι σας για το φθινόπωρο και το χειμώνα με υπηρεσίες λίπανσης και πολλά άλλα. Από το 1977, βοηθάμε τους πελάτες μας να φροντίζουν την περιποίηση του γκαζόν σε κατοικίες και εμπορικούς χώρους με ακλόνητη προσήλωση στην ποιότητα. Για οποιαδήποτε από τις ανάγκες φροντίδας του γκαζόν σας, επικοινωνήστε με έναν από τους επαγγελματίες περιποίησης γκαζόν της γειτονιάς μας για να ξεκινήσετε.

Επικοινωνήστε σήμερα με τον επαγγελματία περιποίησης γκαζόν Spring-Green της γειτονιάς σας.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar