Συμβουλές φθινοπωρινού αερισμού πυρήνα και σποράς που πρέπει να γνωρίζετε

0
Συμβουλές φθινοπωρινού αερισμού πυρήνα και σποράς που πρέπει να γνωρίζετε

Η εποχή του lattes μπαχαρικών κολοκύθας και των μακρυμάνικων είναι σχεδόν εδώ. Ναι, είναι σχεδόν φθινόπωρο. Το γκαζόν σας αντιμετώπισε ένα ζεστό καλοκαίρι που έφερε συνθήκες που είναι συχνά αγχωτικές. Τα καλά νέα είναι ότι ο πιο δροσερός φθινοπωρινός καιρός μπορεί να δημιουργήσει ένα βέλτιστο σενάριο ανάπτυξης για το γρασίδι σας—αν ακολουθήσετε αυτές τις βέλτιστες πρακτικές για τον φθινοπωρινό αερισμό και τη σπορά, δηλαδή. Φροντίστε να τηρείτε τις συμβουλές της Spring-Green για να διασφαλίσετε ότι το γρασίδι σας είναι έτοιμο να ευδοκιμήσει κατά τους κρύους μήνες που ακολουθούν και όλο το χρόνο.

Γιατί ο αερισμός και η σπορά είναι σημαντικά:
Τα βήματα αερισμού και σποράς είναι ετήσιες εργασίες που έχουν τεράστιο αντίκτυπο στη συνολική και μακροπρόθεσμη υγεία του γκαζόν σας. Το να κάνετε και τις δύο αυτές ρουτίνες το φθινόπωρο θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε την καλλιεργητική περίοδο του γρασιδιού σας με έντονο ύφος και θα δημιουργήσετε το έδαφος για επιτυχία για την απόψυξη που έρχεται την άνοιξη. Με άλλα λόγια, φυτέψτε τους σπόρους για ένα μέλλον με πλούσιο και πράσινο γκαζόν.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον φθινοπωρινό αερισμό πυρήνα και τη σπορά

Τι είναι ο φθινοπωρινός αερισμός πυρήνα; Ο αερισμός του πυρήνα είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να δημιουργήσετε ένα υγιές γκαζόν. Ο πυρήνας αερισμός αφαιρεί μηχανικά μικρές λωρίδες χώματος από το γκαζόν με ένα ειδικό μηχάνημα (μηχάνημα αερισμού). Η διαδικασία αφήνει μικρά κομμάτια χώματος και αχύρου στην επιφάνεια του χλοοτάπητα, ώστε να μπορούν να διαρρεύσουν και να δημιουργήσουν μια πιο υγιή συνολική ρύθμιση για να γίνει το γρασίδι σας πυκνό, πράσινο και πλούσιο.

Πώς λειτουργεί ο αερισμός του πυρήνα; Ο πυρήνας αερισμός για το γκαζόν σας αφήνει μικρά βύσματα στην κορυφή του γκαζόν που αποσυντίθενται και γεμίζουν τις τρύπες, συνήθως σε μία ή δύο εβδομάδες. Το μηχάνημα γνωστό ως μηχάνημα αερισμού διαπερνά μικρές τρύπες περίπου δύο έως τρεις ίντσες σε βάθος.

Ποια είναι τα οφέλη του πυρήνα αερισμού; Υπάρχουν πολλά οφέλη από τον αερισμό πυρήνα, όπως:

 • Μείωση της συχνότητας συμπίεσης του εδάφους
 • Θρέψη και ενθάρρυνση των βαθιών και υγιών ριζών του γκαζόν
 • Αφαίρεση στρωμάτων αχύρου που μπορούν να αποτρέψουν προβλήματα
 • Ανακούφιση ή εξάλειψη του στρες που προκαλείται από τις καλοκαιρινές συνθήκες ξηρασίας
 • Μειώνοντας τα ζιζάνια, μειώνοντας ή μειώνοντας τα προβλήματα εντόμων ή ασθενειών
 • Δημιουργία κατάλληλων συνθηκών για καλύτερη πρόσληψη λιπασμάτων και προϊόντων ελέγχου
 • Τόνωση της ανάπτυξης νέου χόρτου

Τι είναι η υπερσπορά; Το όνομα υπονοεί κάτι που είναι αρνητικό, αλλά αντίθετα, η υπερσπορά είναι μια καλή πρακτική για τους περισσότερους χλοοτάπητες. Εδώ είναι τι πρέπει να ξέρετε.

Τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού έως τις αρχές του φθινοπώρου, είναι καιρός να επιτηρήσετε το γκαζόν σας — ειδικά αν μένετε στα βόρεια μέρη της χώρας. Το καλοκαίρι επιβαρύνει τα χόρτα της δροσερής εποχής όπως:

 • Μπλουγκράς
 • Πολυετής ρίγας
 • Ωραίες φέσκους
 • Φθινοπωρινό φέσου

Καθώς τα χόρτα σας μπορεί να γίνουν λεπτά και αδύναμα από τις καυτές θερμοκρασίες του καλοκαιριού, γίνονται πιο ευαίσθητα σε ασθένειες και καταστροφή εντόμων. Όλοι οι χλοοτάπητες δροσερής εποχής θα επωφεληθούν από την υπερσπορά το φθινόπωρο.

Υπάρχει μια τεχνική για την επιτυχή υπερσπορά, και ναι, είναι κάτι περισσότερο από το απλό άπλωμα σπόρων γύρω από το γκαζόν σας. Ο αερισμός του πυρήνα συνεργάζεται με την προσπάθεια σποράς για να διασφαλιστεί ότι οι σπόροι έχουν την ευκαιρία να βλαστήσουν και να επιβιώσουν. Επιπλέον, η διαδικασία απαιτεί ένα τακτικό πρόγραμμα ποτίσματος για να επιβεβαιωθεί η επιτυχία.

Η Spring-Green, ο ειδικός στη φροντίδα του γκαζόν της γειτονιάς σας από το 1977, είναι εδώ για εσάς καθώς προετοιμάζετε το γκαζόν σας για το φθινόπωρο και, φυσικά, όλο το χρόνο. Είμαστε ειδικοί σε όλα τα είδη χόρτων και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να συνταγογραφήσουμε την τέλεια συνταγή για να διατηρήσετε το γρασίδι σας υγιές, ανεξάρτητα από το τι φέρνουν οι εποχές. Η ομάδα ειδικών μας είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας. Απευθυνθείτε για μια λίστα ποιοτικών υπηρεσιών περιποίησης γκαζόν, όπως:

 • Περιποίηση γκαζόν όλο το χρόνο
 • Έλεγχος παρασίτων
 • Φροντίδα δέντρων και θάμνων
 • Και πολλα ΑΚΟΜΑ

Επικοινωνήστε με τον ειδικό περιποίησης γκαζόν της γειτονιάς σας σήμερα.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar