Τα καλύτερα βιβλία κηπουρικής, γεωργίας και περμακουλτούρας με βότανα για βοτανολόγους

14
Τα καλύτερα βιβλία κηπουρικής, γεωργίας και περμακουλτούρας με βότανα για βοτανολόγους

Βρώσιμος εξωραϊσμός: Τώρα μπορείτε να έχετε τον υπέροχο κήπο σας και να τον φάτε κι εσείς! από τη Rosalind Creasy

Πώς να δημιουργήσετε ένα φιλόξενο τοπίο με λαχανικά, φρούτα, ξηρούς καρπούς και μούρα. Περιλαμβάνει προφίλ φυτών με πληροφορίες κηπουρικής, γαστρονομικές χρήσεις, πηγές και προτεινόμενες ποικιλίες. Τα παραρτήματα καλύπτουν τις βασικές αρχές της φύτευσης και της συντήρησης και του ελέγχου παρασίτων και ασθενειών με τη χρήση οργανικών και φιλικών προς το περιβάλλον πρακτικών. Αποκτήστε την αναθεωρημένη έκδοση. Αυτή είναι μια από τις δοκιμασμένες και αληθινές αναφορές της Ιουλιέτας στην κηπουρική.

Καλλιέργεια και πολλαπλασιασμός αγριολούλουδων των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά από τον William Cullina

Το εγχειρίδιο αυτόχθονων καλλιεργητών φυτών. Εξαιρετικές φωτογραφίες, λεπτομέρειες καλλιέργειας και πολλαπλασιασμού για πολλούς από τους ιθαγενείς μας.

Καλλιέργεια Φαρμακευτικών Βότανα σε Κίνδυνο: Καλλιέργεια, Διατήρηση και Οικολογία από τον Ρίτσο Τσεχ

Λεπτομερείς οδηγίες για τις απαιτήσεις καλλιέργειας για φυτά που κινδυνεύουν όπως το ginseng, το goldenseal, το cohoshe, το bloodroot κ.λπ. χρησιμοποιώντας μόνο βιολογικές τεχνικές.

The Herb Society of America New Encyclopedia of Herbs and Their Uses, Αναθεωρημένη έκδοση (2001) της Deni Bown

Μια φανταστική αναφορά για την καλλιέργεια και τη χρήση πάνω από 1.000 φαρμακευτικών βοτάνων. Κάθε μονογραφία περιλαμβάνει καλλιέργεια, πολλαπλασιασμό, συγκομιδή και φαρμακευτικές ιδιότητες. Η Juliet χρησιμοποιεί αυτό το βιβλίο για την έρευνα ποικιλιών και διεθνών φυτών.

Βοτανικοί απεσταλμένοι: Φέρνοντας τα κινέζικα βότανα στη Δύση από τους Steven Foster και Yue Chongxi

Εξαιρετική γενική αναφορά για δημοφιλή κινέζικα βότανα. Περιλαμβάνει πληροφορίες για φαρμακευτική χρήση, επεξεργασία και καλλιέργεια για κάθε βότανο. Το βιβλίο είναι μια συνεργασία μεταξύ ενός Κινέζου επιστήμονα και ενός Αμερικανού συγγραφέα και βοτανολόγου, που συνδυάζει την παραδοσιακή σοφία και από τους δύο πολιτισμούς μαζί με την επιστημονική επαλήθευση της ιατρικής αποτελεσματικότητας πολλών αρχαίων κινεζικών φυτών. Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα όλων των εποχών βιβλία κηπουρικής με βότανα της Ιουλιέτας Βοτανική Αναγέννηση παρακάτω, επίσης από τον Steven Foster. Και τα δύο βιβλία χρησιμοποιούνται σε πολύ προσιτές τιμές.

Βοτανική Αναγέννηση: Καλλιέργεια, χρήση και κατανόηση των βοτάνων στον σύγχρονο κόσμο του Στίβεν Φόστερ

Εξαιρετική γενική αναφορά για δημοφιλή δυτικά βότανα. Περιλαμβάνει πληροφορίες για φαρμακευτική χρήση, επεξεργασία και καλλιέργεια για κάθε βότανο. Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα όλων των εποχών βιβλία κηπουρικής με βότανα της Ιουλιέτας Βοτανικοί απεσταλμένοι παραπάνω, επίσης από τον Steven Foster. Και τα δύο βιβλία χρησιμοποιούνται σε πολύ προσιτές τιμές.

The Illustrated Herb Encyclopedia: Ένας πλήρης γαστρονομικός, καλλυντικός, φαρμακευτικός και διακοσμητικός οδηγός για βότανα από την Kathi Keville

Μία από τις μακροχρόνιες αγαπημένες αναφορές βοτάνων της Ιουλιέτας. Καλύπτει περισσότερες πληροφορίες καλλιέργειας από τα περισσότερα γενικά βότανα. Όμορφες εικονογραφήσεις. Συνταγές, ιστορικές αναφορές, αρωματοθεραπεία κλπ. Πολύ προσιτές μεταχειρισμένες.

Εγγενή δέντρα, θάμνοι και αμπέλια: Ένας οδηγός για τη χρήση, την ανάπτυξη και τον πολλαπλασιασμό των ξυλωδών φυτών της Βόρειας Αμερικής από τον William Cullina

Το εγχειρίδιο αυτόχθονων καλλιεργητών φυτών. Εξαιρετικές φωτογραφίες, λεπτομέρειες καλλιέργειας και πολλαπλασιασμού για πολλούς από τους ιθαγενείς μας.

The American Horticultural Society: Plant Propagation από τον Ian Toogood

Εικονογραφημένο εγχειρίδιο για τις περισσότερες βασικές μεθόδους πολλαπλασιασμού φυτών: μοσχεύματα, διαιρέσεις, εξοικονόμηση σπόρων και σπορά.

The Aromatherapy Garden: Growing Fragrant Plants for Happiness and Wellbeing από την Kathi Keville

Επικεντρώνεται στην καλλιέργεια αρωματικών γαστρονομικών και φαρμακευτικών βοτάνων, με λεπτομερείς οδηγίες για την καλλιέργεια, τις χρήσεις και τις φαρμακευτικές ιδιότητες των χαρακτηριστικών φυτών. Περιλαμβάνει οδηγίες για μια σειρά παρασκευασμάτων αρωματοθεραπείας, συμπεριλαμβανομένων φακελλίσκων, τσαγιού, ελαίων και άλλων. Οι όμορφες εικονογραφήσεις σε συνδυασμό με ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες και πολιτιστικές ιστορίες για κάθε φυτό κάνουν αυτό το βιβλίο μια απόλαυση για ανάγνωση.

Ο όμορφος εδώδιμος κήπος από τους Leslie Bennett και Stefani Bittner

Αυτό το όμορφα φωτογραφημένο βιβλίο δείχνει στους κηπουρούς πώς να ενσωματώνουν έντεχνα βιολογικά λαχανικά, φρούτα και βότανα σε έναν εκπληκτικό μοντέρνο σχεδιασμό κήπου. Αυτός ο οδηγός είναι ιδανικός για όποιον θέλει έναν υπέροχο και παραγωγικό κήπο.

The Chinese Medicinal Herb Farm: A Cultivator’s Guide to Small-Scale Organic Herb Production από την Peg Schafer

Παρουσιάζει πληροφορίες για καλλιεργητές που ενδιαφέρονται να παράγουν υψηλής ποιότητας αποτελεσματικά βότανα σε όλα τα κλίματα των ΗΠΑ, με την ιστορική σύνδεση των αρχαίων επαγγελματιών.

The Complete Book of Herbs & Spices: The Ultimate Sourcebook to Herbs, Spices, and Aromatic Seeds των Lesley Bremness και Jill Norman

Γεμάτη πληροφορίες για φαρμακευτικά και μαγειρικά βότανα—καλλιέργεια, ιατρική χρήση, χειροτεχνία και μαγειρική χρήση, συμπεριλαμβανομένων συνταγών. Όμορφες φωτογραφίες που συνοδεύονται από χαρακτηριστικά αναγνώρισης.

Μια ρίζα τζίνσενγκ 15 ετών

Growing and Marketing Ginseng, Goldenseal, & other Woodland Medicinals, αναθεωρημένη έκδοση των Jeanine Davis και W. Scott Persons

Ο πιο εμπεριστατωμένος και τεχνικός οδηγός που διατίθεται για την καλλιέργεια φαρμάκων σε κίνδυνο δασικών εκτάσεων. Μερικές μη οργανικές πληροφορίες. Φροντίστε να λάβετε την αναθεωρημένη έκδοση.

Herbal Harvest: Εμπορική βιολογική παραγωγή ποιοτικών αποξηραμένων βοτάνων από τον Greg Whitten

Συζητά πολλές πτυχές της εμπορικής παραγωγής, συμπεριλαμβανομένης της κατάστασης της βιομηχανίας βοτάνων, επιλογή τοποθεσίας, κλίμα, άρδευση, διαχείριση ζιζανίων, πολλαπλασιασμό, δοκιμαστικά αγροτεμάχια, κομποστοποίηση, παράσιτα και ασθένειες, συγκομιδή, ξήρανση, επεξεργασία και εμπορία, καινοτόμος σχεδιασμός εργαλείων, προσωπική υγεία , κι αλλα.

Πώς να κινηθείτε σαν κηπουρός: Φύτευση και προετοιμασία φαρμάκων από φυτά από τον Deb Soule

Βιβλίο κηπουρικής με πρακτικές συμβουλές, εμποτισμένο με την πνευματική σύνδεση της Deb με τη γη, μαζί με οπτικά όμορφες φωτογραφίες από τους κήπους της με φαρμακευτικά βότανα στο Avena Botanicals, στο Maine.

The Medicinal Herb Grower, Τόμος 1 από τον Ρίτσο Τσεχ

Γραμμένο από έναν βοτανολόγο, κηπουρό και σπόρους, αυτός ο χρήσιμος μικρός τόμος καλύπτει μεσογειακά βότανα, κινέζικα βότανα, φαρμακευτικά βότανα από την αγγλική παράδοση και καλλιέργεια τροπικών πολυετών στον εύκρατο Βορρά. Η φαρμακευτική χρήση, η καλλιέργεια και η συγκομιδή συζητούνται λεπτομερώς. διαθέσιμο από Αυστηρά Φαρμακευτικοί Σπόροι.

The Medicine Wheel Garden: Δημιουργία Ιερού Χώρου για Θεραπεία, Γιορτή και Ηρεμία από τον E. Barrie Kavasch

Ένας βήμα προς βήμα οδηγός για την τιμή της παράδοσης του κήπου Native American Medicine Wheel, που περιλαμβάνει οδηγούς φύτευσης για κάθε ζώνη, μια εικονογραφημένη εγκυκλοπαίδεια με 50 βασικά θεραπευτικά βότανα και πώς να τα καλλιεργήσετε και εύκολες συνταγές με βότανα.

Places for the Spirit: Παραδοσιακοί Αφροαμερικανικοί Κήποι από τους Vaughn Sills, Hilton Als και Lowry Pei

Μια όμορφη συλλογή φωτογραφιών από αφροαμερικανούς λαϊκούς κήπους και κηπουρούς στον Βαθύ Νότο. Τα σχεδιαστικά στοιχεία και το πνευματικό νόημα που υπάρχουν σε επιλεγμένους κήπους επικαλούνται την αφρικανική κληρονομιά των κηπουρών, τις μουσικές ρίζες των μπλουζ και τις παραδόσεις από την εποχή της υποδούλωσης.

Κηπουρική ιθαγενών Αμερικανών: Ιστορίες, έργα και συνταγές για οικογένειες από τους Joseph Bruchac και Michael J. Caduto

Συμβουλές και πρακτικές κηπουρικής από την προοπτική των ιθαγενών, συμπεριλαμβανομένων συμβουλών για την προετοιμασία μιας τοποθεσίας κήπου, τον εορτασμό της συγκομιδής και τη σχεδίαση κήπου χρησιμοποιώντας μεθόδους όπως ο «Κήπος των Τριών Αδελφών» από καλαμπόκι, φασόλια και σκουός. Το βιβλίο προσφέρει επίσης προτάσεις για τη χρήση της συγκομιδής, όπως κουδουνίστρες κολοκύθας, κούκλες από φλοιό καλαμποκιού και πολλές συνταγές.

The Organic Gardener’s Handbook of Natural Pest and Disease Control: A Complete Guide to Maintaining a Healthy Garden and Yard the Earth Friendly Way με Ο Fern Marshall Bradley, η Barbara W. Ellis και η Deborah L. Martin

Περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα μεθόδων για την καλλιέργεια και τη διατήρηση ενός βιολογικού κήπου, με έναν οδηγό φυτό προς φυτό που περιλαμβάνει συμπτώματα και λύσεις για 200 δημοφιλή φυτά. Αποκτήστε την αναθεωρημένη έκδοση.

The Organic Medicinal Herb Farmer: Ο απόλυτος οδηγός για την παραγωγή βοτάνων υψηλής ποιότητας σε κλίμακα αγοράς του Τζεφ Κάρπεντερ με τη Μέλανι Κάρπεντερ

Ο Jeff και η Melanie μοιράζονται τις εμπειρίες τους στο Zack Woods Herb Farm στο Βερμόντ για να διδάξουν στους αναγνώστες πώς να καλλιεργούν και να εμπορεύονται με επιτυχία βιολογικά φαρμακευτικά βότανα της Δύσης.

Μια λίμνη περιβάλλεται από κήπους και δέντρα με λόφους στο βάθος.

Οι κήποι στο σχολείο Wild Abundance στη Βόρεια Καρολίνα — μια όαση permaculture

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar