Τσάι μέντας Beltane Field | Ginger Tonic Botanicals

5
Τσάι μέντας Beltane Field |  Ginger Tonic Botanicals

Το ενδιάμεσο σημείο μεταξύ άνοιξης και καλοκαιριού, αυτή την εποχή του χρόνου στα βουνά της μπλε κορυφογραμμής είναι αναμενόμενα ευτυχισμένο. Ο αέρας είναι ζεστός και δροσερός καθώς οι καταιγίδες ξεπερνούν και τα παράθυρα ανοιχτά όλη τη νύχτα είναι ένας από τους προδρόμους για τα καλύτερα όνειρα. Ο κήπος έχει περισσότερη ενέργεια κάτω από αυτή την κουβέρτα ομαδικού κομπόστ από ό,τι περίμενε οποιοσδήποτε από αυτούς τους σπόρους. Η βροχή μυρίζει τόσο ωραία. Ο ήλιος εξακολουθεί να ακτινοβολεί μέχρι σχεδόν τις 8. Και νέα αρωματικά βότανα αναδύονται στα προηγούμενα ισχυρά σημεία τους. Βρήκα τη μέντα την 1η Μαΐου, ακριβώς εκεί που έμεινε πέρυσι, και τι καθαρή και απλή απόλαυση ήταν να βρω έναν θησαυρό Beltane για την παρασκευή τσαγιού μέντας αγρού.

Η μέντα έχει μια πιο τραχιά, γήινη, αιολική γεύση από τη μέντα και μια λιγότερο έντονη μπουκιά μέντας από τη μέντα. Είναι παράδεισος, εντελώς ξέγνοιαστος παράδεισος με άρωμα άνοιξης όταν τον γεμίζεις γρήγορα, μετά τον ξαναβράζεις και μετά τον ξαναβράζεις. Απλώς συνεχίζει να δίνει και να δίνει.

Διαβάστε περισσότερα: The Grounding Magic of Tea Ritual

Τα τελευταία δύο χρόνια με ενθάρρυναν να παρατηρήσω και να εκτιμήσω τα καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι τα πιο απλά. Διατήρησα και τα μείγματα τσαγιού μου με αυτόν τον τρόπο. Ένα ή δύο μαζί ανακατεύονται στην κούπα. Αυτή τη φορά φύλλα φρέσκιας μέντας και αποξηραμένα μπουμπούκια τριανταφυλλιάς. Μπορώ να τους αναγνωρίσω μεμονωμένα με αυτόν τον τρόπο, και ειλικρινά, θα ήθελα να κάνω το πιο απλό [herbal] λεωφόρους νωρίτερα. Όμως, εδώ είμαστε. Ευτυχισμένος Beltane, και ζήτω με τη δική σας απλότητα.

Τσάι μέντας Beltane Field

  • 6-7 φρέσκα φύλλα μέντας
  • 4-5 μπουμπούκια τριαντάφυλλου
  • Ζεστό φιλτραρισμένο νερό
  • Μια δόση ωμό μέλι

Σερβίρει 1

Προσθέστε βότανα σε μια μικρή γυάλινη κατσαρόλα και καλύψτε με ζεστό φιλτραρισμένο νερό και λίγο ωμό μέλι. Βράζετε για 5 λεπτά, σερβίρετε ζεστό. Προσθέστε περισσότερο νερό στα μουχλιασμένα φύλλα για ένα δεύτερο ή τρίτο απότομα. Οι γεύσεις αλλάζουν κάθε φορά!

Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών. Η Ginger Tonic Botanicals μπορεί να κερδίσει μια μικρή προμήθεια για τα προϊόντα που αγοράζονται μέσω αυτών των συνδέσμων.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar