26 αποφθέγματα ζωής που θα σας βοηθήσουν στα σκαμπανεβάσματα

26 αποφθέγματα ζωής που θα σας βοηθήσουν στα σκαμπανεβάσματα

Februar 22, 2022 0 Von admin

Πολλοί άνθρωποι που νοιάζονταν για την ευεξία και την επίγνωση του εαυτού τους σκέφτονταν να αντιμετωπίσουν τα σκαμπανεβάσματα στη ζωή. Πέρα από το ότι αποτελούν απλώς έμπνευση, μέρη των στοχασμών τους κυκλοφορούν ως αποφθέγματα για τα σκαμπανεβάσματα της ζωής και παρέχουν κουράγιο σε όλους που μπορεί να χρειάζονται κάποια επιπλέον ώθηση για να κατανοήσουν τον εαυτό τους.

Όλα στη ζωή αλλάζουν και υπάρχουν πολλές μελέτες για το πώς αυτά επηρεάζουν την ψυχολογία μας σε όλα τα επίπεδα.

Παραθέτουμε 26 από αυτά τα αποσπάσματα για τη ζωή και την αναταραχή της και προσφέρουμε τα σχόλιά μας για καθένα από αυτά. Διαβάστε τα για έμπνευση και μη διστάσετε να προσθέσετε και τα δικά σας. Συλλογιστείτε ή ακόμα και ξαπλώστε και διαλογιστείτε πάνω τους. Ακόμα και 10 λεπτά καθημερινού διαλογισμού σε θέματα ζωής, βοηθούν.

Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, αλλά ό,τι κι αν συμβεί, πρέπει να εμπιστευτείς και να πιστέψεις στον εαυτό σου.

Λούκα Μόντριτς

Τίποτα δεν είναι στατικό στη ζωή. Όλα αλλάζουν είτε το λες είτε όχι. Δημιουργήστε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας κατανοώντας τις δυνατότητές σας και τους τρέχοντες περιορισμούς σας. Η γνώση φέρνει δύναμη.

Αφήστε τον να βρέχει μερικές μέρες, Αφήστε τον εαυτό σας να τρέμει μερικές κρύες νύχτες, Έτσι όταν είναι Άνοιξη θα ξέρετε γιατί άξιζε να περάσετε όλα αυτά.

Σανχίτα Μπαρουά

Δεν ελέγχετε τα πράγματα και τη φύση. Έχοντας αυτό υπόψη, επιτρέψτε στον εαυτό σας να βιώσει το «κάτω» μέρος. Τότε θα εκτιμήσετε καλύτερα αυτό που φαίνεται σαν αντίθετο, αλλά ήταν αντίθετα η πορεία προς την εσωτερική και την εξωτερική Άνοιξη καθώς οι σπόροι χρειάζονται τη βροχή για να ανθίσουν.

Η ζωή δεν έχει να κάνει με τον αριθμό των σκαμπανεβάσματα που βιώνεις, αλλά το πώς τα αντιμετωπίζεις.

Φρανκ Σόνενμπεργκ

Τα πράγματα αλλάζουν στη ζωή κάθε δευτερόλεπτο. Η αποδοχή αυτού σάς βοηθά να κατανοήσετε καλύτερα τις αντιδράσεις σας και πώς να αντιμετωπίσετε τις περιστάσεις.

Θα έχετε κάποια σκαμπανεβάσματα, οπότε πρέπει να προετοιμαστείτε για να είστε έτοιμοι.

Πολ Σάντοβαλ

Ζώντας μέσα από οποιαδήποτε διαδικασία που σας δείχνει ότι τα πράγματα αλλάζουν συνεχώς, δημιουργεί την ικανότητα να είστε προετοιμασμένοι για πράγματα που θα έρθουν.

Περιβάλλετε τον εαυτό σας με καλούς ανθρώπους που σας ενθαρρύνουν και σας αγαπούν. Πάντα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, ανεξάρτητα από το πόσο επιτυχημένος είσαι.

Λιάνα Λιμπεράτο

Μια συντροφιά, συνεργάτες και φίλοι που -είτε πλήρως ή εν μέρει- κατανοούν τα πάνω και τα κάτω της ζωής είναι απαραίτητα για το ταξίδι σας προς την κατανόηση. Τα πάνω και τα κάτω μπορεί να σημαίνουν διαφορετικά πράγματα για οποιονδήποτε από εμάς. αφήστε άλλους με αυτή την κατανόηση να είναι γύρω σας.

Θα έχετε σκαμπανεβάσματα – αλλά πιστέψτε ότι όλα είναι πιθανά. Με σκληρή δουλειά μπορεί να βγει.

Geraint Thomas

Το μυαλό μας είναι πολλές φορές το κύριο εμπόδιο. Εξερευνήστε τι δημιουργεί η πίστη σε αυτά που μπορούμε να επιτύχουμε και να κάνουμε και εργαστείτε προς αυτή την κατεύθυνση. Μπορεί να μην κάνεις τα πάντα, αλλά μπορείς να κάνεις οτιδήποτε βάλεις στο μυαλό σου.

Η ζωή είναι πάνω κάτω από τη στιγμή που θα φτάσετε εδώ μέχρι τη στιγμή που φεύγετε.

Λουκ Μπράιαν

Η ακριβής διαδρομή από τη γέννηση μέχρι το θάνατο αποδεικνύει ότι τίποτα δεν είναι στατικό και ότι τα πράγματα αλλάζουν συνεχώς κάθε φορά, μέσα και έξω.

Σας ευχαριστώ για τη ζωή, και όλα τα μικρά σκαμπανεβάσματα που την κάνουν να αξίζει να τη ζήσετε.

Τράβις Μπάρκερ

Φανταστείτε να μην συνέβη τίποτα ή να υπάρχει μόνο ένα χρώμα ή γεύση. Η διαφορετικότητα σε όλα τα πράγματα στη ζωή καθιστά ενδιαφέρουσα την εξερεύνηση. Αν το σκεφτείς, δεν έχεις χρόνο να βαρεθείς.

Η ζωή είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα, ο μόνος τρόπος να κάνεις το ταξίδι αξίζει τον κόπο είναι αν απολαμβάνεις τα καλά και μαθαίνεις από τα κακά.

Νατάσα Πότερ

Μπορούμε να μάθουμε από κάθε λεπτομέρεια που συμβαίνει κάθε στιγμή. Μερικές φορές τα πράγματα αποκαλύπτονται καθώς αποκτούμε εμπειρία και αποκτούμε μεγαλύτερη επίγνωση των πραγμάτων. Δείτε όλα τα πράγματα που επισημαίνονται ως „καλά“ ή „κακά“. Τι είναι?

Η επιτυχία είναι ένα στοχευμένο ταξίδι με σκαμπανεβάσματα. Δεν πρόκειται μόνο για συσσώρευση χρημάτων.

Debasish Mridha

Κοιτάζοντας πίσω στο ίχνος των επιτευγμάτων σας, μπορείτε να γνωρίζετε ότι τα πράγματα δεν ήταν πάντα στρωμένα με μπουμπούκια τριανταφυλλιάς. Μερικές φορές, τα μπουμπούκια τριαντάφυλλου επίσης δεν λειτούργησαν για το καλό σας. Μαθαίνεις από όλα αυτά που σου άρεσαν και δεν σου άρεσαν στο ταξίδι σου. Τα χρήματα δεν είναι ποτέ ο στόχος για κανέναν, αλλά αυτό που αντιπροσωπεύουν στο τέλος και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Γιατί όλη η ζωή είναι σαν αυτή τη Φυλή. Με σκαμπανεβάσματα και όλα, και το μόνο που έχετε να κάνετε για να κερδίσετε είναι να σηκώνεστε κάθε φορά που πέφτετε.

Dee Groberg

Καταβάλλεις την έξυπνη προσπάθεια και την κατάλληλη εκπαίδευση για να τρέξεις έναν αγώνα. Μέρος της εκπαίδευσής σας είναι να μάθετε να χάνετε και να μαθαίνετε πώς να κερδίζετε. Το ένα οδηγεί στο άλλο και δεν κερδίζεις ή χάνεις συνεχώς. Όταν κερδίζεις, βάζεις άλλο στόχο και χάνεις. το ίδιο κάνεις με κάθε τρόπο.

Ένα από τα πιο σημαντικά κλειδιά της επιτυχίας είναι να έχεις την πειθαρχία να κάνεις αυτό που ξέρεις ότι πρέπει να κάνεις, ακόμα κι όταν δεν έχεις όρεξη να το κάνεις.

Τοντ Σμιθ

Δεν υπάρχει πραγματική «παύση» χωρίς πραγματικές συνέπειες. Το να σταματήσεις δεν σε κρατά απλώς στάσιμο. Σε μετακινεί προς τα πίσω ακόμα και χωρίς να το προσέχεις. Κινηθείτε, έστω και με μικρά βήματα.

Η ζωή είναι μικρή, ζήστε την. Η αγάπη είναι σπάνια, πιάστε την. Ο θυμός είναι κακός, πετάξτε τον. Ο φόβος είναι τρομερός, αντιμετώπισέ το. Οι αναμνήσεις είναι γλυκές, να τις αγαπάς.

-άγνωστος

Κατανοήστε όλα τα συναισθήματα και τι συνεισφέρουν. Η κατανόησή τους σας δίνει τις πιο βαθιές πληροφορίες που αποκαλύπτουν την ίδια την πραγματικότητα.

Το απόλυτο μέτρο ενός ατόμου δεν είναι το πού στέκεται σε στιγμές άνεσης και άνεσης, αλλά το πού στέκεται σε περιόδους πρόκλησης και διαμάχης.

Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ.

Ο Δρ Κινγκ έζησε σε ταραχώδεις καιρούς και κατάλαβε ότι οι προκλήσεις αποκαλύπτουν περισσότερα για εμάς και τη ζωή παρά για «ήρεμους» καιρούς.

Γεννήθηκες πρωτότυπος. Μην πεθάνεις αντίγραφο. (Από το βιβλίο)

Τζον Μέισον

Το να καταλάβετε και να αποκαλύψετε ποιοι είστε και τι μπορείτε να είστε και να κάνετε είναι το πεδίο εφαρμογής. Δεν έχει νόημα να ζεις τις ζωές των άλλων.

Πρέπει να ξεπεράσουμε την ιδέα ότι πρέπει να είμαστε τακτικοί, σου στερεί την ευκαιρία να είσαι εξαιρετικός και σε οδηγεί στο μέτριο.

Ούτα Χάγκεν

Υιοθετώντας οποιουσδήποτε «προσυσκευασμένους» κανόνες συμπεριφοράς, δεν είστε εσείς. Όλοι μας πρέπει να μάθουμε ποιοι είναι και τι θέλουν.

Αν μπορούν να φτιάξουν πενικιλίνη από μουχλιασμένο ψωμί, μπορούν να φτιάξουν κάτι από εσένα.

Μοχάμεντ Αλί

Όλα είναι πιθανά στη ζωή όταν βρούμε τον δρόμο μας και τον καταλάβουμε. Εκπαιδευτείτε για να κατανοήσετε καλύτερα τον κόσμο και να έχετε τη δική σας γνώμη αντί για τους άλλους.

Η ζωή δεν συνίσταται στο να κρατάς καλά χαρτιά αλλά στο να παίζεις καλά τα χαρτιά που κρατάς.

Τζος Μπίλινγκς

Δεν κουμαντάρουμε τις περιστάσεις τις περισσότερες φορές, ακόμα κι αν θέλουμε να «παίξουμε» ασφαλείς και να νιώθουμε ασφάλεια. Ακόμα και τότε, τα πράγματα συνήθως έρχονται. διαφορετικά, η ζωή γίνεται πολύ βαρετή. Καταλάβετε ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο και μάθετε να «παίζετε» στη ζωή με αυτά που έχετε τώρα διαθέσιμα.

Το μίσος παραλύει τη ζωή, η αγάπη την απελευθερώνει. Το μίσος μπερδεύει τη ζωή, η αγάπη την εναρμονίζει. Το μίσος μαυρίζει τη ζωή, η αγάπη τη φωτίζει.

Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ.

Αυτή είναι μια βαθιά αλήθεια, και όσοι έχουν εμπειρία και από τα δύο μπορούν να κατανοήσουν την καταστροφική διαδικασία του μίσους και πώς απορροφά την ενέργειά σου, ενώ η γνήσια αγάπη σου δίνει «φτερά».

Αν σε πονάνε εξωτερικά πράγματα, δεν είναι αυτά που σε ενοχλούν, αλλά η δική σου κρίση γι‘ αυτά. Και είναι στη δύναμή σας να εξαλείψετε αυτήν την κρίση τώρα.

Μάρκος Αυρήλιος

Εξωτερικά πράγματα θα συμβούν και δεν μπορούν να αγνοηθούν. Ωστόσο, η αντίληψή μας για τη μονιμότητα αυτών των πραγμάτων και τη σημασία που τους δίνουμε είναι αυτό που τα αφήνει ή τα κάνει να βασανίζουν. Τα πράγματα δεν εξαφανίζονται, αλλά μπορούν να γίνουν κατανοητά μαζί με τον αντίκτυπό τους σε εμάς και πώς συνδέονται με όλα τα πράγματα στη ζωή. Αυτή η κατανόηση μπορεί να μειώσει πολλές αρνητικές επιπτώσεις που δεν ελέγχουμε για εμάς.

Ο καθένας έχει τα πάνω και τα κάτω του και αυτό είναι που σε κάνει πιο σκληρό.

Ισαάκ Χάνσον

Πιο σκληρός μπορεί να σημαίνει ανθεκτικότητα και κατανόηση των συνεχών εναλλαγών της ζωής.

Δεν υπάρχει υποκατάστατο για τα σκαμπανεβάσματα – βλέποντας πώς είναι εντάξει που τα πράγματα είναι συντριπτικά ή χαλασμένα μερικές φορές και πώς οι εταιρείες ανακάμπτουν από τα λάθη.

Τζο Λόνσντεϊλ

Τίποτα στην επιχείρηση δεν λειτουργεί ομαλά για πάντα. Θα ήταν περίεργο αν ήταν έτσι. Όταν εμφανίζονται προβλήματα, μπορούμε να μάθουμε από αυτά, θεωρώντας τα ως πληροφορίες για βελτίωση.

Έχω δει πάρα πολλούς άντρες να πέφτουν κάτω, και δεν επιτρέπω ποτέ στον εαυτό μου να ξεχάσει ότι μια μέρα, από ατύχημα ή υπό την εξουσία ενός νεότερου, ισχυρότερου ιππότη, θα πάω κι εγώ κάτω.

John Steinbeck, The Acts of King Arthur and His Noble Knights

Καταλάβετε ότι οι ίδιες αρχές που ισχύουν για τους άλλους ισχύουν και για εσάς. Ανεξάρτητα από οποιαδήποτε ιεραρχία ή κατασκευαστική κατάσταση, ο καθένας από εμάς περνάει τη ζωή του ζώντας τα σκαμπανεβάσματα στο περιβάλλον του.

Η ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της, αλλά μπορείς μόνο να κοιτάς μπροστά.

Frank Lowy

Κοιτάξτε τι έχετε τώρα στα χέρια σας και με αυτές τις πληροφορίες, σχεδιάστε. Το παρελθόν έχει ήδη παρέλθει και προς το παρόν έχει διαγραφεί.

Η ζωή δεν είναι εύκολη για κανέναν. Πρέπει να έχεις σκαμπανεβάσματα, μπορείς να κάνεις λάθη. Μαθαίνεις και προσπαθείς να μην τα ξανακάνεις.

Νάντια Κομανέτσι

Εξελισσόμαστε και μαθαίνουμε κάθε φορά που έχουμε επίγνωση των αιτιών των πραγμάτων. Δεν μπορείς να προοδεύσεις χωρίς να εξασκηθείς για πρόοδο. Η πρόοδος περιλαμβάνει προπόνηση προς έναν στόχο, κάνοντας λάθη και επιτυγχάνοντας νίκες.

Η ζωή δεν γίνεται ευκολότερη ή πιο επιεική, γινόμαστε πιο δυνατοί και πιο ανθεκτικοί.

Στηβ Μαραμπόλη

Γινόμαστε πιο δυναμικοί στη ζωή όταν καταλαβαίνουμε πώς συνδέονται τα πράγματα. Η κατανόηση της αλληλεξάρτησης φέρνει μια αποκάλυψη σε πολλά πράγματα, δίνοντας περισσότερη ειρήνη, η οποία είναι πέρα ​​από την απλή ελπίδα.

Προσφορά μπόνους για τα σκαμπανεβάσματα της ζωής:

Κάνετε ή όχι, δεν υπάρχει προσπάθεια.

Master Yoda, Jedi, Star Wars

Αυτό το απόφθεγμα για τη ζωή είναι πολύ περισσότερο από μια φράση παρακίνησης. Αν το σκεφτείς, δεν έχεις επιλογή. Δεν έχει νόημα να το «μισό» όταν βάζεις έναν στόχο. Το να είσαι χλιαρός σε κάτι παράγει τα ίδια αποτελέσματα. Το να κάνεις κάτι χωρίς να το πιστεύεις έχει ήδη τους σπόρους της απογοήτευσης και την πιθανότητα αποτυχίας στη δράση.

Όταν σκέφτεστε ένα σχέδιο και βάλετε το μυαλό σας σε μια δράση, τότε κάντε το και καρπωθείτε είτε επιτυχία είτε αποτυχία. Και στις δύο περιπτώσεις, θα μάθετε και θα βελτιωθείτε. Το να μην το κάνετε όπως είναι να γίνει θα έχει κάποια αποτελέσματα, αλλά εφόσον δεν βάλατε την «καρδιά» σας να το κάνετε, το συμπέρασμα θα είναι επίσης χλιαρό και μπορεί να σας αφήσει με ακόμα περισσότερες αμφιβολίες.

Οπότε, μην «προσπαθείς το καλύτερό σου». Καν ‚το. Σχεδιάστε καλά και προχωρήστε το, με τέρμα γκάζι.

Εάν αυτά τα αποσπάσματα ζωής σας δίνουν αξία, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να διαβάσετε τα σχετικά άρθρα παρακάτω: