4 πλευρικές φασαρίες για δασκάλους — Ο ξυλοδαρμός έσπασε

0
4 πλευρικές φασαρίες για δασκάλους — Ο ξυλοδαρμός έσπασε

Εάν είστε επί του παρόντος δάσκαλος, πιθανότατα γνωρίζετε ότι, ενώ αυτό το επάγγελμα μπορεί να είναι ικανοποιητικό, δεν πληρώνει πολύ καλά. Μπορεί να ψάχνετε να συμπληρώσετε το εισόδημά σας τα βράδια ή το Σαββατοκύριακο.

Εάν είστε πρώην δάσκαλος που τώρα μένει σπίτι με τα παιδιά σας, ίσως ψάχνετε έναν τρόπο να φέρετε χρήματα χρησιμοποιώντας τις διδακτικές σας δεξιότητες. Ωστόσο, θα χρειαστείτε ευελιξία, ώστε να μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας όταν τα παιδιά σας κοιμούνται τη νύχτα ή κοιμούνται.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κερδίσετε μια παράλληλη συναυλία με τις δεξιότητές σας ως δάσκαλος.

Ιδιωτικός δάσκαλος

Δάσκαλος Hustles
Κερδίστε χρήματα ως Δάσκαλος

Μια από τις φίλες μου εργάστηκε στο Nielsen, έγινε δασκάλα μαθηματικών στο γυμνάσιο και μετά έμεινε σπίτι όταν έκανε παιδιά. Τα τελευταία 10 χρόνια είναι ιδιωτική καθηγήτρια μαθηματικών. Λαμβάνει τους πελάτες της από παραπομπές από πρώην συναδέλφους της και από στόμα σε στόμα χάρη σε ικανοποιημένους πελάτες. Κερδίζει αρκετές εκατοντάδες δολάρια το μήνα και απολαμβάνει να μπορεί να διδάσκει ακόμα κι αν δεν εργάζεται πλέον με πλήρη απασχόληση.

Εκπαιδευτής VIPKID

Εάν έχετε πτυχίο, μπορείτε να κάνετε αίτηση για δουλειά στο VIPKID διδάσκοντας στα παιδιά στην Κίνα πώς να μιλούν αγγλικά. Οι περισσότερες από τις διαθέσιμες ώρες διδασκαλίας είναι πολύ νωρίς το πρωί ή αργά το βράδυ, όταν τα παιδιά σας είναι πιθανότατα ήδη στο κρεβάτι. Μπορείτε να ορίσετε το δικό σας πρόγραμμα και να αποφασίσετε πόσες ώρες θέλετε να εργάζεστε κάθε εβδομάδα.

Ανάλογα με την εμπειρία σας, το VIPKID μπορεί να πληρώσει έως και 22 $ ανά ώρα.

Προγραμματιστής Προγραμμάτων Σπουδών

Πολλοί πρώην δάσκαλοι βγάζουν ένα καλό εισόδημα αναπτύσσοντας πρόγραμμα σπουδών και πουλώντας το στο Teachers Pay Teachers. Άλλοι δάσκαλοι αναζητούν πάντα ποιοτικό υλικό προγράμματος σπουδών και οι μαθητές κατ‘ οίκον εκμεταλλεύονται επίσης τον ιστότοπο.

Διαδικτυακός δάσκαλος για χαρισματικούς μαθητές

Μια σειρά από κολέγια κύρους όπως το Johns Hopkins, το Duke και το Northwestern προσφέρουν διαδικτυακά μαθήματα για προικισμένα παιδιά. Μπορείτε να διδάξετε εδώ και το πρόγραμμα προσφέρει ευελιξία καθώς μπορείτε να αποφασίσετε ποια εξάμηνα θα διδάξετε και ποια μαθήματα θα διδάξετε. Θα μπορείτε να αμφισβητήσετε ταλαντούχους μαθητές και θα έχετε μαθητές που πιθανότατα θα σας προκαλέσουν επίσης.

Εάν δεν θέλετε να εργαστείτε με χαρισματικούς μαθητές, μπορείτε επίσης να δείτε τα πολλά διαδικτυακά σχολεία που είναι διαθέσιμα για μαθητές K-12. Μπορείτε να διδάξετε από το σπίτι και μπορεί να χρειαστεί να έχετε ζωντανό μάθημα ή φροντιστήριο μία φορά την εβδομάδα. Τα παιδιά μου εγγράφηκαν σε ένα διαδικτυακό σχολείο φέτος και κάθε φορά που είχαν ένα φροντιστήριο ή αλληλεπιδρούσαν με τους δασκάλους τους, οι δάσκαλοι εργάζονταν πάντα από το σπίτι, γεγονός που παρέχει μεγάλη ευελιξία.

Εάν είστε δάσκαλος που αναζητά επιπλέον εισόδημα, μπορείτε να δείτε ότι υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να το κάνετε αυτό και αυτή η λίστα δεν είναι εξαντλητική. Εδώ είναι μια άλλη λίστα με τρόπους για να κερδίσετε επιπλέον χρήματα αυτό δεν επικεντρώνεται στους δασκάλους, αλλά σίγουρα θα μπορούσε να ισχύει για τους δασκάλους. Εάν είστε δάσκαλος που επέλεξε να μείνετε στο σπίτι με τα παιδιά, υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να εργαστείτε από το σπίτι χρησιμοποιώντας τις δεξιότητές σας και διατηρώντας την επικαιρότητα, ώστε να μπορείτε να επανέλθετε στο εκπαιδευτικό δυναμικό εάν το αποφασίσετε στο μέλλον.

Εάν είστε δάσκαλος ή δάσκαλος, έχετε βρει τρόπους να μετατρέψετε τις δεξιότητές σας σε μια παράλληλη συναυλία ή σε ροή εισοδήματος μερικής απασχόλησης; Αν ναι, τι κάνετε;

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar