6 αποδεδειγμένες συνήθειες για να κοιμάστε καλύτερα το βράδυ

6 αποδεδειγμένες συνήθειες για να κοιμάστε καλύτερα το βράδυ

Juni 22, 2020 0 Von admin

Δυσκολεύεστε όταν πρόκειται να κοιμηθείτε καλύτερα τη νύχτα; Κατά προσέγγιση 70 εκατομμύρια Αμερικανοί αντιμετωπίζετε προβλήματα που σχετίζονται με τον ύπνο κάθε χρόνο. Η εύρεση λύσης για τα προβλήματα ύπνου που αντιμετωπίζετε αυτή τη στιγμή είναι ζωτικής σημασίας.

Όσο περισσότερο αφήνετε την αϋπνία, το ροχαλητό ή άλλα προβλήματα ύπνου να σας κλέβουν την ξεκούραση, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να αποφύγετε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ευτυχώς, υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα κοινά προβλήματα ύπνου μόνοι σας. Εδώ είναι μερικές συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσετε για να κοιμηθείτε καλύτερα.

Επίσης, διαβάστε τα παρακάτω για διαταραχές ύπνου, πώς να κοιμάστε καλύτερα στο αεροπλάνο, ασκήσεις αναπνοής για ύπνο και πώς να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη συσκευή για καλύτερο ύπνο.

Ξεκινήστε να χαλαρώνετε πριν φτάσει η ώρα του ύπνου

Αποδεδειγμένες συνήθειες για να κοιμάστε καλύτερα το βράδυ
Κλείστε όλες τις συσκευές 2-3 ώρες πριν πάτε για ύπνο

Ένας από τους κύριους λόγους που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να κοιμηθούν τη νύχτα είναι το μυαλό τους να τρέχει από το ένα θέμα στο άλλο.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το να κόβετε τον εγκέφαλό σας τη νύχτα, είναι καιρός να αναπτύξετε μια ρουτίνα εκτόνωσης.

Αυτή η ρουτίνα θα πρέπει να αποτελείται από το βούρτσισμα των δοντιών σας, το να μπείτε στα νυχτικά σας και να ξαπλώσετε για λίγο στο κρεβάτι.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου αδράνειας, αποφύγετε να κοιτάτε το τηλέφωνό σας ή να παρακολουθείτε τηλεόραση. Η πρόληψη αυτής της διέγερσης μπορεί να σας βοηθήσει να επιβραδύνετε το μυαλό σας και να κοιμηθείτε.

Εάν αρχίσετε να παρατηρείτε ότι είναι δύσκολο να χαλαρώσετε λόγω ενός φθαρμένου στρώματος, πρέπει να αναλάβετε δράση.

Η εύρεση του το καλύτερο στρώμα θα απαιτήσει κάποια διαδικτυακή έρευνα. Η επένδυση σε μια νέα επιφάνεια ύπνου μπορεί να σας βοηθήσει να κοιμάστε καλύτερα τη νύχτα.

Έχετε προκαθορισμένους χρόνους ύπνου και αφύπνισης

Το να πετάτε δίπλα στο κάθισμα του παντελονιού σας όταν πρόκειται για το πρόγραμμα του ύπνου σας είναι μια φρικτή ιδέα. Εάν το σώμα σας δεν είναι σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, θα είναι δύσκολο να μείνετε κοιμισμένοι.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο καθορισμός και των δύο ωρών ύπνου-αφύπνισης είναι τόσο σημαντικός. Εάν έχετε εργασία πλήρους απασχόλησης, η ώρα αφύπνισης θα πρέπει να είναι ίδια από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Το κόλπο είναι να επιλέξετε μια ώρα ύπνου που σας επιτρέπει να ξεκουράζεστε αρκετά πριν σηκωθείτε και πάτε στη δουλειά.

Η εύρεση της σωστής ισορροπίας στο σύμπαν των χρόνων ύπνου/αφύπνισης θα πάρει χρόνο, αλλά θα αξίζει τον κόπο γιατί θα κοιμάστε καλύτερα τη νύχτα.

Η καφεΐνη δεν είναι φίλος σας την ώρα του ύπνου

Εκατομμύρια Αμερικανοί πίνουν καφέ καθημερινά.

Για τους περισσότερους ανθρώπους, η κατανάλωση μερικών φλιτζανιών καφέ καθημερινά τους δίνει την ενέργεια που χρειάζονται για να παραμείνουν παραγωγικοί. Ενώ είναι αποδεκτό να πίνετε αυτό το νόστιμο ρόφημα κατά τη διάρκεια της εργάσιμης σας ημέρας, πρέπει να το αποφύγετε τη νύχτα.

Πίνοντας ένα φλιτζάνι καφέ μπορεί να σας κρατήσει ξύπνιους όλη τη νύχτα. Είναι καλύτερο να πίνετε από οποιοδήποτε ποτό μια ώρα περίπου πριν τον ύπνο.

Η αποφυγή υγρών μπορεί να σας βοηθήσει να μείνετε κοιμισμένοι χωρίς να ανησυχείτε για τα συχνά ταξίδια στο μπάνιο.

Ο έλεγχος του άγχους σας είναι επιτακτική ανάγκη

Αποδεδειγμένες συνήθειες για να κοιμάστε καλύτερα το βράδυ
Διαλογιστείτε και χαλαρώστε πριν από τον ύπνο (ή το πρωί)

Το να είσαι ενήλικας που ζει στη σύγχρονη κοινωνία μπορεί να είναι πολύ αγχωτικό.

Το να δουλέψεις μια δουλειά, να μεγαλώσεις οικογένεια και να διατηρήσεις ένα σπίτι μπορεί να βγάλει πολλά από έναν άνθρωπο. Εάν αφήσετε τα επίπεδα του άγχους σας να είναι πολύ υψηλά, θα μπορούσε να επηρεάσει το πρόγραμμα ύπνου σας. Έλεγχος του άγχους σας θα χρειαστεί τη βοήθεια επαγγελματιών γιατρών.

Η λήψη φαρμάκων για τον έλεγχο του άγχους και του στρες είναι κάτι που κάνουν εκατομμύρια άνθρωποι. Η ηρεμία και η ξεκούραση θα είναι απλή με το σωστό φάρμακο στη θέση του. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τον διαλογισμό ενώ είστε ξαπλωμένοι.

Απλώς πείτε όχι στον ημερήσιο μεσημεριανό ύπνο

Οι περισσότεροι άνθρωποι φαίνεται να αρχίζουν να αισθάνονται λίγο κουρασμένοι το απόγευμα. Εάν εργάζεστε μια σωματικά απαιτητική δουλειά, μπορεί να είναι δύσκολο να περιμένετε μέχρι το βράδυ για ύπνο.

Ο συνεχής ύπνος κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να επηρεάσει την ικανότητά σας να κοιμάστε καλά τη νύχτα.

Είναι καιρός να χειριστείτε αυτό το πρόβλημα εάν παρατηρήσετε αϋπνία μετά από μια σειρά από μεσημεριανούς ύπνους.

Η αποφυγή του υπνάκου θα σας κάνει ακόμα πιο έτοιμους για ύπνο το βράδυ, αυτό που θέλετε.

Η περισσότερη σωματική δραστηριότητα είναι καλό

Αποδεδειγμένες συνήθειες για να κοιμάστε καλύτερα το βράδυ

Ένας συντριπτικός αριθμός Αμερικανών ζει πολύ καθιστική ζωή.

Εάν εργάζεστε μπροστά σε έναν υπολογιστή όλη την ημέρα χωρίς σωματική δραστηριότητα, είναι θέμα χρόνου να αρχίσουν να εμφανίζονται προβλήματα υγείας. Αντί να περιμένετε μέχρι να βρεθείτε στη δίνη μιας πλήρους ιατρικής έκτακτης ανάγκης, πρέπει να αρχίσετε να δραστηριοποιηθείτε.

Η ενσωμάτωση περισσότερης άσκησης στην καθημερινή σας ρουτίνα είναι ζωτικής σημασίας όταν παραμένετε υγιείς. Όχι μόνο η πρακτική ρουτίνας θα σας κρατήσει υγιείς, αλλά θα σας βοηθήσει επίσης να κοιμηθείτε καλύτερα τη νύχτα.

Χρησιμοποιήστε ένα μαξιλάρι Sleep Better

Ένα σωστό μαξιλάρι είναι ζωτικής σημασίας για έναν καλό βραδινό ύπνο. Εάν το μαξιλάρι σας είναι πολύ λεπτό, πολύ παχύ, πολύ σκληρό ή πολύ μαλακό, αυτό θα προκαλέσει ακατάλληλη ευθυγράμμιση αυχένα-σπονδυλικής στήλης. Θα έχετε πόνους στον αυχένα, πονοκεφάλους και κούραση όλη μέρα.

Εδώ είναι μερικές εξαιρετικές επιλογές για μαξιλάρια που μπορούν να σας βοηθήσουν να κοιμηθείτε καλά.

Υποαλλεργικό μαξιλάρι πλήρωσης με αφρό μνήμης σταυρωτής κοπής

Είτε κοιμάστε στο πλάι, στην πλάτη ή στο στομάχι, αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Διαθέτει ρυθμιζόμενο σχεδιασμό που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο γέμισμα αφρού μνήμης, το οποίο μπορείτε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε για να ταιριάζει στο μέγεθος, το σχήμα ή τη θέση ύπνου σας. Κοιμηθείτε καλύτερα το βράδυ, κοιμηθείτε ευθυγραμμισμένοι και ξυπνήστε ανανεωμένοι.

Ελέγξτε τις λεπτομέρειες και την τιμή.

Molded Memory Foam Μαξιλάρι

Ο αφρός μνήμης που ανακουφίζει την πίεση προσαρμόζεται στο μοναδικό σας σχήμα και υποστηρίζει το κεφάλι και το λαιμό σας.

Το κάλυμμα μπορεί να αποκολληθεί, να αφαιρεθεί και να πλυθεί για εύκολη φροντίδα.

Ελέγξτε τις λεπτομέρειες και την τιμή.

Ήρθε η ώρα να βάλετε τα προβλήματα ύπνου στο κρεβάτι

Όπως μπορείτε να δείτε, πρέπει να γίνουν αρκετές αλλαγές για την αντιμετώπιση προβλημάτων ύπνου.

Αν και αυτές οι αλλαγές θα είναι στην αρχή περίπλοκες, θα γίνονται ευκολότερες όσο περνάει ο καιρός.

Αν θέλεις κοιμηθείτε καλύτερα το βράδυπρέπει να χρησιμοποιήσετε όλους τους πόρους που έχετε στη διάθεσή σας για να διορθώσετε τα προβλήματα ύπνου σας.

Σας άρεσε αυτό το άρθρο για το πώς να κοιμάστε καλύτερα το βράδυ; Στη συνέχεια, διαβάστε αυτό για το Διαλογισμός εναντίον του ύπνου – Η διαφορά μεταξύ τους.