7 τρόποι για να κάνετε τα μαθήματα μουσικής πιο οικονομικά

4
7 τρόποι για να κάνετε τα μαθήματα μουσικής πιο οικονομικά

ΤΤα οφέλη από την εκμάθηση ενός μουσικού οργάνου είναι πολλαπλά.

Μελέτες έχουν δείξει ότι τα παιδιά που κάνουν μαθήματα μουσικής και μαθαίνουν να παίζουν ένα μουσικό όργανο βελτιώνουν ορισμένες νοητικές δεξιότητες που βοηθούν στα μαθηματικά και τις επιστήμες.

Επιπλέον, η μουσική έχει τη δική της κουλτούρα, και παίζοντας ένα όργανο, το παιδί σας εντάσσεται σε αυτήν την κουλτούρα.

Η μουσική μπορεί επίσης να βοηθήσει τον μουσικό να αναπτύξει υπομονή και υπερηφάνεια για το επίτευγμά του, μεταξύ πολλών άλλων πλεονεκτημάτων.

Ωστόσο, η πρόσληψη ενός δασκάλου μουσικής και η αγορά ενός οργάνου μπορεί να είναι οικονομικές, αν δεν είστε προσεκτικοί.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βρείτε δασκάλους και εργαλεία που είναι οικονομικά αποδοτικά.

τρόποι για να κάνετε τα μαθήματα μουσικής πιο οικονομικά

Εύρεση δασκάλων μουσικής

Εάν τα παιδιά σας πηγαίνουν στο σχολείο, πιθανότατα μπορούν να ενταχθούν στη σχολική μπάντα. Ωστόσο, αν είναι πολύ μικρά για το σχολείο, αν φοιτούν σε σχολείο χωρίς μπάντα ή αν πηγαίνουν στο σπίτι, υπάρχουν άλλοι τρόποι με τους οποίους μπορούν να μάθουν να παίζουν ένα όργανο.

Διαδικτυακά μαθήματα μουσικής

Εάν το παιδί σας είναι μικρό ή μόλις αρχίζει να παίζει ένα όργανο, θα μπορούσε να δοκιμάσει μαθήματα στο διαδίκτυο.

Υπάρχουν διαδικτυακά μαθήματα πιάνου, κιθάρας και βιολιού, για να αναφέρουμε μερικά. Εάν το παιδί σας είναι επιμελές στην εξάσκηση και του αρέσει να παίζει το όργανο μετά από μερικούς μήνες, μπορεί να έχει έρθει η ώρα να προσλάβετε έναν πραγματικό δάσκαλο.

Τα διαδικτυακά μαθήματα μπορούν να είναι ένα καλό πρώτο βήμα, επειδή δυστυχώς πολλά παιδιά εκδηλώνουν ενδιαφέρον να μάθουν να παίζουν ένα όργανο, αλλά στη συνέχεια χάνουν γρήγορα το ενδιαφέρον τους.

Μαθήματα μουσικής από φοιτητές πανεπιστημίου

Εάν έχετε ένα τοπικό πανεπιστήμιο, επικοινωνήστε με το τμήμα καλών τεχνών για να δείτε εάν υπάρχουν φοιτητές μουσικής που κάνουν μαθήματα.

Ένας πρωτοετής φοιτητής στο κολέγιο θα πρέπει να δουλεύει μια χαρά με μαθητές δημοτικού ή γυμνασίου.

Ένας μεγαλύτερος φοιτητής κολεγίου θα μπορούσε να παραδώσει μαθήματα μουσικής στο γυμνάσιο και εφόσον οι φοιτητές μουσικής στο πανεπιστήμιο δεν έχουν ακόμη πτυχίο, πιθανότατα θα προσφέρουν χαμηλότερο ποσοστό από έναν πιο έμπειρο καθηγητή μουσικής.

Ζητήστε συστάσεις για καθηγητές μουσικής

Ρωτήστε άλλους γονείς σε ποιους πηγαίνει το παιδί τους για μαθήματα.

Αυτό μπορεί ή όχι να σας βοηθήσει να βρείτε έναν εκπαιδευτή χαμηλότερου κόστους. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε έναν καλό, αξιόπιστο εκπαιδευτή εάν έχετε εξαντλήσει άλλες επιλογές.

Εύρεση του οργάνου

Η εύρεση του δασκάλου μουσικής είναι μόνο ένα μέρος της εξίσωσης. Στη συνέχεια, πρέπει να βρείτε το όργανο.

Το καλύτερο στοίχημα για έναν αρχάριο μαθητή μουσικής είναι να επιλέξει ένα χρησιμοποιημένο όργανο.

Ενοικιάστε το όργανό σας

Η ενοικίαση ενός οργάνου μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος στην αρχή. Εάν το παιδί σας αποφασίσει ότι δεν του αρέσει το όργανο, είναι εύκολο να επιστρέψει το όργανο, και δεν έχετε εξαντλήσει εκατοντάδες δολάρια. Επίσης, τα μικρά παιδιά που παίζουν κάποια όργανα όπως το βιολί θα ξεπεράσουν το όργανό τους μετά από μερικά χρόνια και θα χρειαστούν ένα νέο, οπότε η ενοικίαση μπορεί να είναι η καλύτερη ιδέα.

Βάλτε τη λέξη σε φίλους και γείτονες

Πείτε στην οικογένεια και τους φίλους σας ότι το παιδί σας ενδιαφέρεται για ένα συγκεκριμένο όργανο. Οι πιθανότητες είναι να βρείτε κάποιον που έχει το συγκεκριμένο όργανο που δεν χρησιμοποιεί πλέον.

Όταν ήμουν στο γυμνάσιο και ήθελα να παίξω πιάνο, η μαμά μου έβγαλε τη λέξη και ένας φίλος ενός φίλου μας πούλησε το πιάνο του για 100 $. Έχω ακούσει επίσης για πολλούς ανθρώπους να παίρνουν πιάνα δωρεάν επειδή η οικογένεια ήθελε απλώς να τα βγάλει από το σπίτι τους.

Ελέγξτε με τα τοπικά λύκεια

Τα τοπικά λύκεια συχνά γνωρίζουν πού μπορείτε να αγοράσετε μεταχειρισμένα όργανα, για παράδειγμα, από ηλικιωμένους που αποφοιτούν και δεν θέλουν πλέον να παίζουν το όργανο.

Θα μπορούσατε να ασχοληθείτε μόνοι σας με την οικογένεια που πουλούσε το όργανο ή θα μπορούσατε να ζητήσετε από τον καθηγητή μουσικής να παίξει τον μεσαίο για μια μικρή προμήθεια.

Ebay

Εάν γνωρίζετε τι ψάχνετε σε ένα όργανο, το eBay ή άλλες διαδικτυακές αγγελίες μπορεί να είναι ένα καλό μέρος για να αγοράσετε το όργανο. Κάντε λίγη έρευνα, αφιερώστε χρόνο και μάθετε τι ψάχνετε. Δεν θα το συνιστούσα αν δεν γνωρίζετε πολλά για το μουσικό όργανο γενικά, ωστόσο.

Το να παίζεις ένα όργανο μπορεί να είναι μια υπέροχη εμπειρία για ένα παιδί. Να είστε σίγουροι, αν ανησυχείτε για το κόστος, υπάρχουν τρόποι να δώσετε στο παιδί σας μουσική εκπαίδευση χωρίς να ξοδέψετε μια μικρή περιουσία.

Παίζετε εσείς ή τα παιδιά σας μουσικά όργανα; Αν ναι, τι συμβουλή θα δίνατε σε άλλους για να βρουν έναν δάσκαλο και ένα όργανο σε λογικές τιμές;

7 τρόποι για να κάνετε τα μαθήματα μουσικής πιο οικονομικά

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar