7 φθηνοί τρόποι για να διασκεδάσετε με τα παιδιά σας αυτό το καλοκαίρι

0
7 φθηνοί τρόποι για να διασκεδάσετε με τα παιδιά σας αυτό το καλοκαίρι

ΕγώΣτην περιοχή μας, τα παιδιά ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές διακοπές μόλις την περασμένη εβδομάδα.

Η ροή μου στο Facebook είναι ήδη γεμάτη με φωτογραφίες από τις διασκεδαστικές καλοκαιρινές διακοπές άλλων οικογενειών.

Μια οικογένεια βρίσκεται σε κρουαζιέρα, μια άλλη σε παραλιακό προορισμό. Μια άλλη έχει το παιδί της στην κατασκήνωση γυμναστικής όλο το καλοκαίρι.

Εάν δεν έχετε πολλά χρήματα για εξωσχολικά μαθήματα και διακοπές, μπορεί να λυπηθείτε βλέποντας αυτές τις αναρτήσεις και να αισθάνεστε ότι δεν θα μπορείτε να κάνετε στα παιδιά σας καλές καλοκαιρινές διακοπές, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να μοιραστείτε εμπειρίες με τα παιδιά σας αυτό το καλοκαίρι που δεν κοστίζουν πολλά χρήματα

Δωρεάν προγράμματα βιβλιοθήκης

Πάντα εκμεταλλεύομαι τα δωρεάν προγράμματα βιβλιοθήκης που προσφέρονται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Στην τοπική μας βιβλιοθήκη, υπάρχει μια δωρεάν δραστηριότητα κάθε Παρασκευή, από εκμάθηση για ζώα της ερήμου μέχρι παρακολούθηση θεατρικού παιχνιδιού και πολλά άλλα.

φθηνή καλοκαιρινή διασκέδαση με τα παιδιά σας - προγράμματα βιβλιοθήκης

Μια φίλη μου συγκέντρωσε πληροφορίες από πέντε τοπικές βιβλιοθήκες και παρακολούθησε όλα τα δωρεάν προγράμματα με τα παιδιά της ένα καλοκαίρι. Είχαν δωρεάν δραστηριότητες για να απολαμβάνουν τέσσερις ημέρες την εβδομάδα κάθε εβδομάδα! Πέρα από τις δραστηριότητες – η δωρεάν ανάγνωση βιβλίων από τη βιβλιοθήκη είναι υποτιμημένη!

Δωρεάν ή χαμηλού κόστους ταινίες

φθηνή καλοκαιρινή διασκέδαση με τα παιδιά σας - ταινίεςΠολλές τοπικές κοινότητες προσφέρουν δωρεάν ταινίες στο πάρκο τουλάχιστον μία φορά το μήνα. Εμφανιστείτε το σούρουπο με μια κουβέρτα, μερικά σπιτικά σνακ και χαλαρώστε και παρακολουθήστε την ταινία στην υπέροχη ύπαιθρο.

Μια άλλη επιλογή είναι να λάβετε εκπτωτικά εισιτήρια θερινών ταινιών για παιδιά. Μόλις αγόρασα ένα πάσο για εμένα και τα παιδιά μου – 5$ ανά άτομο σας επιτρέπει να βλέπετε 10 παιδικές ταινίες, μία κάθε εβδομάδα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Πάσο μουσείων

Πολλές βιβλιοθήκες διαθέτουν δωρεάν κάρτες μουσείων που μπορείτε να ελέγξετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να παρακολουθήσετε το μουσείο εντελώς δωρεάν.

Εάν η βιβλιοθήκη σας δεν έχει αυτό, ελέγξτε κάθε μουσείο που θα θέλατε να παρακολουθήσετε. Πολλοί προσφέρουν μια δωρεάν ημέρα μία φορά το μήνα.

Βιβλικό Σχολείο

Πολλές εκκλησίες προσφέρουν δωρεάν Βιβλικό σχολείο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Επειδή τόσοι πολλοί γονείς εργάζονται, πολλοί από αυτούς είναι τα βράδια από τις 6 έως τις 8 κάθε βράδυ, αλλά μπορεί να βρείτε μερικά που προσφέρονται κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τα παιδιά μου είναι εγγεγραμμένα στο Vacation Bible School της εκκλησίας μας μια εβδομάδα τον Ιούνιο από τις 8:30 π.μ. έως τις 12 μ.μ. κάθε μέρα.

Πικνίκ

Επιλέξτε μια μέρα την εβδομάδα που εσείς και τα παιδιά εξερευνούν. Ίσως πάτε σε ένα πάρκο, ή σε ένα φυσικό κέντρο ή σε μια πεζοπορία.

Φέρτε μαζί σας ένα μεσημεριανό γεύμα σε σάκο και απολαύστε την υπέροχη ύπαιθρο για αρκετές ώρες. Αν θέλετε μπορείτε να φέρετε ακόμα και παιχνίδια στην αυλή και μια μικρή ψησταριά και να φτιάξετε μια βραδιά από αυτό.

φθηνή καλοκαιρινή διασκέδαση με τα παιδιά σας - πικνίκ

Παω στην παραλια

φθηνή καλοκαιρινή διασκέδαση με τα παιδιά σας - πηγαίνετε στην παραλία

Λέει τίποτα άλλο καλοκαίρι όσο ένα ταξίδι σε μια λίμνη; Τα παιδιά μπορούν να μείνουν όλη μέρα απολαμβάνοντας το νερό, χτίζοντας στην άμμο και τρώγοντας σνακ. Εάν έχετε μια λίμνη κοντά, προσπαθήστε να πηγαίνετε τουλάχιστον μία φορά το μήνα.

Craft And Experiment Times

Διαλύστε τη μέρα σας με διασκεδαστικές χειροτεχνίες ή πειράματα. Τα κορίτσια μου ασχολούνται με την παραγωγή slime και μπορούν να το κάνουν για τουλάχιστον μία ώρα την ημέρα. Απλώς πρέπει να έχω αρκετές προμήθειες στη διάθεσή μου. Επίσης πρόσφατα φτιάξαμε ένα ηφαίστειο από σπιτικό πηλό. τους άρεσε να το βλέπουν να εκρήγνυται και ήθελαν να το ξανακάνουν.

Αυτό το καλοκαίρι κάντε το Pinterest φίλο σας και θα βρείτε εκατοντάδες δραστηριότητες για να κρατήσετε τα παιδιά σας αφοσιωμένα και να μαθαίνουν (χωρίς να συνειδητοποιήσετε ότι κάνουν κάτι εκπαιδευτικό!).

φθηνή καλοκαιρινή διασκέδαση με τα παιδιά σας - ώρα χειροτεχνίας

Να είστε δημιουργικοί και το καλοκαίρι σας θα είναι γεμάτο

Τα παιδιά μας είναι τόσο απασχολημένα τώρα που πιστεύουμε ότι πρέπει να τα έχουμε προγραμματισμένα 24 ώρες το 24ωρο και να παρακολουθούμε όλες τις κατασκηνώσεις που θα πάνε οι φίλοι τους. Δεν χρειάζεται.

Μερικές από τις καλύτερες καλοκαιρινές αναμνήσεις δημιουργούνται από δωρεάν δραστηριότητες. Στο τέλος της ημέρας, τα παιδιά μας θέλουν απλώς τον χρόνο μας και να διασκεδάσουν. Θα μπορέσετε να ικανοποιήσετε αυτές τις επιθυμίες με αυτές τις δραστηριότητες.

Πώς κρατάτε τα παιδιά αφοσιωμένα και διασκεδαστικά χωρίς να ξοδεύετε εκατοντάδες δολάρια κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού;

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar