7 Χαμηλού κόστους, μη παραδοσιακοί χώροι γάμων

0
7 Χαμηλού κόστους, μη παραδοσιακοί χώροι γάμων

ΤΟι πιο δημοφιλείς στιγμές για να αρραβωνιαστείς είναι η παραμονή των Χριστουγέννων, η ημέρα των Χριστουγέννων, η παραμονή της Πρωτοχρονιάς και η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Δεδομένου ότι βρισκόμαστε ακριβώς στη μέση εκείνης της περιόδου τώρα, οι πιθανότητες είναι ότι ορισμένοι από εσάς τους αναγνώστες αρραβωνιαστήκατε πρόσφατα.

Συγχαρητήρια!

Χώροι μη παραδοσιακών γάμων χαμηλού κόστους

Πολλοί άνθρωποι έχουν συχνά έναν μακρύ αρραβώνα ενώ εξοικονομούν χρήματα για το γάμο και συχνά οι δημοφιλείς χώροι μπορούν επίσης να έχουν μια μεγάλη λίστα αναμονής.

Ωστόσο, εάν θέλετε να ξεκινήσετε τον έγγαμο βίο σας πιο γρήγορα, να αποφύγετε τα χρέη του γάμου και να εξοικονομήσετε έξοδα γάμου, σκεφτείτε να παντρευτείτε σε έναν μη παραδοσιακό χώρο γάμου.

Τοπικό Πάρκο

Μια λιτή επιλογή είναι να κάνετε κράτηση για κιόσκι στο τοπικό σας πάρκο. Αυτό μπορεί να κοστίσει μόλις 15 $.

Το μειονέκτημα είναι ότι εξαρτάσαι από τον καλό καιρό. Αν βρέξει, πού θα κάνετε τον γάμο; Πρέπει επίσης να περιμένετε ότι άλλοι άνθρωποι θα είναι στο πάρκο, έτσι ο γάμος σας δεν θα είναι τόσο ιδιωτικός όσο θέλετε.

ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ

Εάν έχετε ένα εθνικό πάρκο κοντά, σκεφτείτε να παντρευτείτε εκεί.

Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να παντρευτείτε στους καταρράκτες του Νιαγάρα για μόλις $450.

Το Εθνικό Πάρκο Saguaro στο Tucson της Αριζόνα προσφέρει μια υπέροχη νοτιοδυτική τοποθεσία και απαιτεί μόνο ειδική άδεια χρήσης για $50 για τον χώρο.

Εάν επιλέξετε να παντρευτείτε σε ένα εθνικό πάρκο, θα πρέπει να συμφωνήσετε να ακολουθήσετε τους κανόνες τους. Για παράδειγμα, στο Εθνικό Πάρκο Saguaro, μπορείτε να έχετε μόνο 35 καλεσμένους και δεν μπορείτε να καταλάβετε τον χώρο της εκδήλωσης για περισσότερο από μία ώρα.

Χαμηλού κόστους μη παραδοσιακοί χώροι γάμου - Πάρκα

Πισω αυλη

Πριν από πενήντα ή περισσότερα χρόνια, πολλά νεαρά ζευγάρια έκαναν είτε τον γάμο είτε τη δεξίωση, είτε και τα δύο, στην αυλή ενός γονιού.

Αυτός ο χώρος είναι εντελώς δωρεάν και αν έχετε γονείς ή πεθερικά με καλά περιποιημένο γκαζόν, μπορεί να είναι ένας όμορφος χώρος. Θα έχετε επίσης απόρρητο.

Λας Βέγκας

Σίγουρα, το Βέγκας μπορεί να έχει κακή φήμη ως τόπος γρήγορων, πολυμυνημένων γάμων, αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που πηγαίνουν εκεί για να παντρευτούν και είναι παντρεμένοι για μια ζωή.

Μπορείτε να κάνετε έναν γάμο σε ένα από τα πολλά παρεκκλήσια του Βέγκας με μόλις 100 $.

Δικαιοσύνη της ειρήνης

Μπορείτε επίσης να πάτε στο Δικαστήριο της Ειρήνης και να περιμένετε να πληρώσετε περίπου $60 ή $70. Αυτό είναι ένα καλό μέρος εάν σκοπεύετε να έχετε μαζί σας μόνο μάρτυρες ή μερικούς φίλους όταν ανταλλάσσετε όρκους.

Airbnb ή ενοικιάσεις διακοπών

Τα Airbnb και τα εξοχικά σπίτια δεν είναι μόνο για παραθεριστές. μπορούν επίσης να είναι τέλειες τοποθεσίες γάμου και δεξίωσης.

Αναζητήστε ένα σπίτι που να φιλοξενεί μεγάλο αριθμό ατόμων ή που λέει συγκεκριμένα „κατάλληλο για εκδηλώσεις“. Μπορείτε να βρείτε πολλά από 350 έως 900 δολάρια και συχνά η τοποθεσία και το τοπίο είναι πανέμορφα. Επιπλέον, το νυφικό πάρτι έχει άφθονο χώρο για να ετοιμαστείτε και να χαλαρώσετε, ενώ μπορείτε να φέρετε ένα κέτερ που μπορεί να χρησιμοποιήσει την κουζίνα του ξενοδοχείου.

Τοπικές Αίθουσες

Υπάρχουν πολλές τοπικές αίθουσες από τις οποίες μπορείτε να διαλέξετε, είτε πρόκειται για πυροσβεστική είτε για τοπική VFW.

Οι αίθουσες πυροσβεστικής προσφέρουν γενικά μεγάλο χώρο, κάτι που είναι ιδιαίτερα καλό αν σκοπεύετε να έχετε πολλούς επισκέπτες. Η αίθουσα της πυροσβεστικής θα παρέχει πιθανότατα τις καρέκλες και τα τραπέζια και τον μπάρμαν. θα χρειαστεί να προμηθευτείτε τα τρόφιμα και τα διακοσμητικά.

Οι αίθουσες πυροσβεστικής και τα VFW μπορούν να κοστίζουν μεταξύ 350 και 800 $, καθιστώντας τα μια εξαιρετική ευκαιρία.

Μερικοί άνθρωποι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με έναν απλό γάμο, ειδικά αν προτιμούν να παντρευτούν σύντομα παρά να περιμένουν χρόνια πριν τον «τέλειο» γάμο. Εάν θέλετε έναν πιο πλούσιο γάμο, αλλά θέλετε να παντρευτείτε τώρα, θα μπορούσατε να κάνετε απλότητα αυτή τη φορά και όταν ανανεώσετε τους όρκους σας, κάντε την πιο πλούσια τελετή.

Είχατε έναν απλό χώρο γάμου; Αν ναι, τι ήταν; Ποιους χώρους θα προσθέτατε σε αυτή τη λίστα;

Schreibe einen Kommentar